Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai HOT cupluri de la Met Gala 2017!

ADPM ADPM,
Cele mai HOT cupluri de la Met Gala 2017!

Pentru unele vedetele, Met Gala a fost prilejul perfect pentru a defila in fata fotografilor cu noile relatii. Selena Gomez si The Weeknd, Jennifer Lopez si A-Rod se numara printre cuplurile care si-au facut debutul pe covorul crem-albastru al evenimentului. continuă pe ADPM

Ele au aratat tot pe covorul rosu! Cele mai revelatoare tinute de la Met Gala 2017

Ca-n fiecare an, la Met Gala, se gaseste cate cineva care sa arate mai mult decat e cazul, in speranta ca va atrage toate privirile. Ei bine, au reusit, toti ochii au fost atintiti asupra lor, insa nimeni nu le-a admirat tinutele. Siluetele lor au fost in centrul atentiei!.

OK! Ele au aratat tot pe covorul rosu! Cele mai revelatoare tinute de la Met Gala 2017

Ca-n fiecare an, la Met Gala, se gaseste cate cineva care sa arate mai mult decat e cazul, in speranta ca va atrage toate privirile. Ei bine, au reusit, toti ochii au fost atintiti asupra lor, insa nimeni nu le-a admirat tinutele. Siluetele lor au fost in centrul atentiei!.

Extravaganta si esec pe covorul rosu la MET GALA 2017! Cine s-a remarcat si cine nu a impresionat deloc!

Editia din acest an a Met Gala a adunat la New York toata floarea cea vestita a celebritatilor de peste Ocean. Vedetele au purtat tinute extravagante si pretentioase, iar Katy Perry, Rihanna, Gigi Hadid sau Kendall Jenner au fost printre cele mai laudate.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna aprilie 2017

Locul 10: Arta de a cultiva relatii durabile - Gerard Apfeldorfer Locul 9: Predarea bazata pe atasament. Cum sa creezi o clasa tribala - Louis J. Cozolino Locul 8: Coach-ul - Patrick MouratoglouIntra in articol pentru a vedea top 10 al celor mai vandute carti in luna aprilie.

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Tot ce trebuie sa stii despre MET GALA! Un bilet la eveniment costa 30.000 de dolari!

Met Gala este considerata de multi drept petrecerea anului sau Oscarurile de pe coasta de Est. Cel mai important eveniment din New York este patronat de Anna Wintour inca din 1999 si celebreaza an de an pe un designer influent sau are o tema speciala.

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

Viorel Ilisoi aduce la Constanta Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu publicul va avea loc pe 4 mai

Joi, 4 mai, Viorel Ilisoi vine la Constanta sa-si lanseze volumul Cele mai frumoase reportaje. intalnirea cu ziaristul-publicist va avea loc in club La Taclale, de pe strada Mircea cel Batran, la ora 18.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )