Libnet.ro
UNICEF

07:30

Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deloitte: In Romania se solicita cele mai multe documente pentru obtinerea codului de TVA, din 13 tari analizate

Procedura de inregistrare in scop de TVA din Romania este una dintre cele mai dificile din 13 state membre ale Uniunii Europene analizate, prin prisma criteriilor pe care firmele trebuie sa le indeplineasca in acest scop. Procedurile cel mai simplu de. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Inregistrarea in scopuri de TVA din Romania- printre cele mai dificil de indeplinit criterii dintre 12 state membre ale Uniunii Europene (studiu Deloitte)

Procedura din Romania privind inregistrarea in scopuri de TVA este printre cele mai dificile in Europa, se arata intr-un studiu realizat de Deloitte Romania. In toate statele care au raspuns chestionarului procedura este considerata simpla/directa, cu exceptia Romaniei si a Cehiei. Procedurile cel mai simplu de parcurs sunt in Olanda, Austria si Italia, iar procedura interviului cu autoritatile fiscale, dupa depunerea cererii de inregistrare, exista in 3 state Romania, Cehia si Slovacia).

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

Romania, pe primul loc in UE. Statistica nu ne face cinste

Romania inregistreaza cele mai multe accidente mortale la locul de munca, raportat la numarul de salariati, dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, conform datelor Eurostat, transmite.

Cele mai mari amenzi de circulatie pe care le poti lua in Romania

Cele mai mari amenzi de circulatie in Romania pot ajunge la 2. 900 de lei pentru persoanele fizice care comit sanctiuni incluse in clasa a IV-a, penalizate cu 20 de puncte-amenda, intrucat un punct valoreaza 145 de lei de la 1 februarie 2017.

Peste 40.000 de turisti se afla pe litoral in vacanta de 1 Mai. Mamaia si Vama Veche, cele mai cautate statiuni

Peste 40. 000 de turisti se afla pe litoral in minivacanta de 1 Mai. Cei mai multi turisti au ales statiunile Mamaia si Vama Veche. Mai multe evenimente au loc in statiunile de la malul marii, printre care un festival de muzica electronica, unul de.

A divortat si s-a retras din televiziune! Desi era una dintre cele mai indragite prezentatoare tv din Romania, acum nici nu o mai recunosti (FOTO)

Oana Frigescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare, s-a schimbat total de cand a disparut din lumea reflectoarelor si de cand a divortat. Fosta prezentatoare este de nerecunoscut de la un timp.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Reducerea ratei vaccinarii, una dintre cele mai mari probleme de sanatate publica cu care se confrunta Romania

Trendul descendent inregistrat de acoperirea vaccinala impotriva principalelor boli transmisibile, prevenibile prin vaccinare, reprezinta una dintre cele mai stringente problemele de sanatate publica cu care se confrunta Romania in prezent, atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Cele mai frumoase aranjamente florale, intr-un concurs organizat la Bucuresti care a fost dedicat patriei florilor, Olanda |GALERIA FOTO

Cei mai talentati floristi romani s-au intrecut in maiestrie si creativitate, la cea de a 8-a editie a Concursului National de Aranjamente Florale. Competitia a fost castigata de Ioana Mihai Nechifor, recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati designeri de flori din Romania. La concurs, organizat de Ziua Regelui Olandei, au participat 50 dintre cei mai buni floristi romani. in deschiderea evenimentului, una dintre cele mai respectate familii de maestri floristi din lume, Boerma, cu o traditie de peste 120 de ani in arta aranjamentelor florale, a oferit o demonstratie regala.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )