Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai hot zone din Cluj pentru investitii imobiliare in iarna 20202021

Antena3 Antena3,
Cele mai hot zone din Cluj pentru investitii imobiliare in iarna 20202021

Dupa cum stii deja, Cluj-Napoca este una dintre pietele imobiliare cu cea mai intensa dezvoltare din ultimii ani, depasind, in anumite privinte, chiar si Bucurestiul. continuă pe Antena3

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Cele mai importante masuri propuse de CNSU pentru prelungirea starii de alerta. Decizia va fi luata vineri in sedinta de Guvern

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a propus, in sedinta de joi, prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, incepand din 14 decembrie. Multe dintre restructii raman in vigoare: fara petreceri cu numar mare de participanti, purtarea mastii este obligatorie peste tot in continuare, maxim 100 de persoane la mitinguri,iar pelerinajele religioase pot participa doar cei cu domniciliul in respectivele zone.

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca: in vara lui 2021 ne vom putea intoarce la ceea ce numim noi viata normala Pentru cat timp vor mai trebui respectate regulile de protectie dupa inceperea vaccinarii

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Buzoianu, crede ca revenirea la viata normala va avea loc in vara anului 2021, dupa ce efectele.

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Cum prepari cele mai bune sarmale pufoase. Reteta secreta, perfecta pentru sarbatori

Originea sarmalelor a fost motiv de disputa in Europasau inca este, cel putin pentru cei patimasi. Unii scriu ca locul de bastina al acestora este Imperiul Otoman, in timp ce altii incadreaza preparatul in lista celor mai bune produse traditionale romanesti. Fie cum o fi, gustoase tot raman, dar si dificil de preparat. Ai mai .

Cele mai mari 10 banci au trimis BNR lista principalelor temeri. Pe lista riscurilor ridicate, cel ca populatia si firmele sa nu-si mai achite ratele

Cele mai mari 10 banci au raspuns chestionarului BNR privind riscurile sistemice, identificand sapte riscuri ridicate si trei moderate. Cele ridicate sunt: deteriorarea echilibrelor macroeconomice interne, riscul de nerambursare a creditelor, cadrul legislativ incert si impredictibil, riscul reducerii rapide a increderii investitorilor in economiile emergente, riscul asociat inovatiei financiare si provocarilor la adresa securitatii cibernetice, riscul privind lichiditatea sectorului bancar si riscul de intensificare a legaturii dintre sectorul bancar si sectorul public atat datorita expunerilor directe- titluri de stat, credite acordate administratiilor centrale si locale, cat si indirecte - credite gen Prima casa).

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Companiile din turism au lansat chartere pentru cele mai cautate destinatii exotice de Revelion. Pentru cea mai scumpa toate biletele au fost vandute

Mai multi touroperatori romani au a decis operarea primelor curse charter catre destinatiile exotice aflate in topul preferintelor turistilor romani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )