Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari 10 banci au trimis BNR lista principalelor temeri. Pe lista riscurilor ridicate, cel ca populatia si firmele sa nu-si mai achite ratele

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari 10 banci au trimis BNR lista principalelor temeri. Pe lista riscurilor ridicate, cel ca populatia si firmele sa nu-si mai achite ratele

Cele mai mari 10 banci au raspuns chestionarului BNR privind riscurile sistemice, identificand sapte riscuri ridicate si trei moderate. Cele ridicate sunt: deteriorarea echilibrelor macroeconomice interne, riscul de nerambursare a creditelor, cadrul legislativ incert si impredictibil, riscul reducerii rapide a increderii investitorilor in economiile emergente, riscul asociat inovatiei financiare si provocarilor la adresa securitatii cibernetice, riscul privind lichiditatea sectorului bancar si riscul de intensificare a legaturii dintre sectorul bancar si sectorul public atat datorita expunerilor directe- titluri de stat, credite acordate administratiilor centrale si locale, cat si indirecte - credite gen Prima casa). continuă pe Hotnews

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

Candidatul AUR cu cele mai mari sanse sa obtina mandatul de deputat in Olt: Nu am nici Facebook

Al saselea fotoliu de deputat castigat in Olt va reveni, conform calculelor de pana acum, candidatului AUR care deschide lista formatiunii - Octavian Marius Stancu.

GRAFIC Cele mai mari rate de infectare cu coronavirus sunt in Ilfov si Constanta. Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus are cea mai inalta cota in judetul Ilfov - 7,32, urmat de Constanta, unde incidenta cazurilor la mia de locuitori este 7,21 in ultimele 14 zile, potrivit ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

Top 10 cele mai mari (nesimtite) pensii speciale

Aproape 10. 000 de civili din tara noastra au incasat, la finele lunii septembrie, pensii speciale, conform datelor oficiale. Cea mai mare dintre acestea a fost incasata de un magistrat pensionar: peste 78. 500 de lei brut lunar. Daca nu ar fi beneficiat de un astfel de venit, acesta ar fi primit de 15 ori mai putin, luand in calcul contributia sa la fondul de pensii, conform datelor Casei Nationale de Pensii.

Romania a avut una din cele mai mari contractii economice din UE, in trimestrul III

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,3% in zona euro si de 4,2% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Grecia, Croatia, Malta, Spania si Romania, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Top cele mai interesante 10 masini gandite si dezvaluite in 2020

Intr-un an de schimbare constanta si brusca, masinile concept alimentate cu energie electrica a fost cel putin o norma si una buna de data aceasta. Producatorii au dezvaluit aceste.

Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni raporteaza vanzari cu 80% mai mari de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a raportat vanzari cu 80% mai mari in Romania si cu 100% mai mari pe celelalte piete unde este prezent, fata de anul trecut. Veniturile totale realizate pe durata.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Cyberpunk 2077 - S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri video ale anului, realizat de o companie poloneza care a investit in el peste 250 milioane euro

Compania poloneza CD Projekt a lansat joi pe piata jocul Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul a primit review-uri excelente, dar are si o multime de bug-uri. Compania poloneza a investit 270 milioane euro la acest joc la care a lucrat cativa ani si valoarea de piata a CD Projekt a ajuns la peste 9 miliarde euro datorita unui joc lansat acum 5 ani. Actiunea din Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras distopic, iar grafica este excelenta.

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )