Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Playtech Playtech,
Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi . continuă pe Playtech

Top 8 tablete cele mai bune cadouri pentru Craciun 2020

In perioada aceasta simtim nevoia din ce in ce mai mult sa fim mai cumpatati cu bugetul nostru si cu achizitiile pe care le facem. Iar daca avem un buget special alocat pentru cadourile de Craciun, cea mai inteleapta alegere e sa-l cheltuim constiincios si sa ne orientam catre lucrurile cu adevarat importante, cadouri utile si achizitii care se pot dovedi a fi extrem de practice.

Cele mai tari cadouri pe care sa le daruiesti in acest an: de la un stadion legendar la masini de vis P

Mai avem aproape doua saptamani pana la Mos Craciun. Ce cadou daruiesti? Daca esti in pana de idei, e in regula, avem cateva sugestii. in cazul in care stii pe cineva iubitor de.

Cele mai mari 10 banci au trimis BNR lista principalelor temeri. Pe lista riscurilor ridicate, cel ca populatia si firmele sa nu-si mai achite ratele

Cele mai mari 10 banci au raspuns chestionarului BNR privind riscurile sistemice, identificand sapte riscuri ridicate si trei moderate. Cele ridicate sunt: deteriorarea echilibrelor macroeconomice interne, riscul de nerambursare a creditelor, cadrul legislativ incert si impredictibil, riscul reducerii rapide a increderii investitorilor in economiile emergente, riscul asociat inovatiei financiare si provocarilor la adresa securitatii cibernetice, riscul privind lichiditatea sectorului bancar si riscul de intensificare a legaturii dintre sectorul bancar si sectorul public atat datorita expunerilor directe- titluri de stat, credite acordate administratiilor centrale si locale, cat si indirecte - credite gen Prima casa).

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Cyberpunk 2077 - S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri video ale anului, realizat de o companie poloneza care a investit in el peste 250 milioane euro

Compania poloneza CD Projekt a lansat joi pe piata jocul Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul a primit review-uri excelente, dar are si o multime de bug-uri. Compania poloneza a investit 270 milioane euro la acest joc la care a lucrat cativa ani si valoarea de piata a CD Projekt a ajuns la peste 9 miliarde euro datorita unui joc lansat acum 5 ani. Actiunea din Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras distopic, iar grafica este excelenta.

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

Ciolacu: PSD ramane partidul cu cele mai multe mandate. Asistam la o confiscare a votului romanilor Nu pot sa realizez cum USR va participa la o guvernare cu penalii PNL si cu Citu, care este groparul Romaniei

Marcel Ciolacu spune ca in urma alegerilor parlamentare de duminica PSD va avea 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor. El mai afirma ca de la ora 16. 00 va avea loc Consiliului Politic National in care PSD va vota propunerea de premier - Alexandru Rafila. Ciolacu ar avea si ministri - la Finantate Cristian Socol, la Educatie Leonard Azamfirei sau la Justitie Maia Teodoroiu.

Studiu: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemia de COVID-19 in Germania

Zonele cele mai afectate de al doilea val al pandemiei de coronavirus sunt in Germania bastioane ale extremei drepte, care se opun restrictiilor si care sunt sensibile la teoriile conspiratiei, informeaza miercuri AFP.

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Horoscop: Cele mai loiale zodii. Poti sa-ti pui viata in mainile lor

Filozoful american Henry David Thoreau spunea ca oamenii pier din spaima si traiesc din incredere; de sine sau primita din partea celor din jur. Cand o pierzi pe cea pe care o detii, te simti descurajat, iar cand nu o mai ai pe cea a unor oameni din jur, devii drastic, inchis, si simti ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )