Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian Tudor Popescu, despre Halep: E o prostie sa spui ca este cea mai buna jucatoare din lume

Cristian Tudor Popescu nu crede ca Simona Halep se poate considera deocamdata cea mai valoroasa jucatoare a lumii desi a ajuns luni in fruntea clasamentului mondial feminin. Sa fim lucizi. in.

Cele mai scumpe cadouri oferite si primite in familia Kardashian

Membrii familiei Kardashian sunt renumiti pentru stilul lor de viata extravagant. Iata, spre exemplu, cele mai scumpe cadouri oferite sau primite de membrii celei mai faimoase familii din lume.

Ei sunt cei mai puternici zece milenari din lume

Generatia milenarilor a reusit deja sa fie cunoscuta in intreaga lume. Nascuti intre anii 1980 si 2000, milenarii au ajuns sa aiba roluri influente in politica, afaceri si activism. Vezi in continuare care sunt cei mai puternici milenari,.

Fumatul pe cele mai faimoase plaje din Thailanda, sanctionat cu amenzi consistente sau chiar cu inchisoarea

Fumatul va fi interzis in urma unui program de curatenie, prin care au fost stranse 140. 000 de mucuri de tigara de pe o distanta de 2,5 kilometri pe plaja Patong din regiunea Phuket.

Imagini interzise cardiacilor. Cum reactioneaza un ghid turistic in momentul in care un pod de sticla se sparge sub el (VIDEO)

Imagini interzise cardiacilor. Un filmulet a devenit viral pe internet, dupa ce un ghid turistic se sperie de geamul aparent spart al unuia dintre cele mai periculoase poduri din lume. Este vorba despre o punte de.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Dupa cinci ani de munca si investitii, a fost inaugurat unul dintre cele mai modern blocuri operaorii, din Romania, dedicate urologiei. Noua sectie care poate fi comparata cu cele mai dotate sectii de urologie din Europa, urmand ca medicii sa realizeze interventii minim-invazive, unele dintre ele in premiera.

Depresia majora, una dintre cele mai grave boli

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oamenii astazi. Cu toate acestea, impactul sau continua sa fie tacut si discret, o realitate inconfortabila careia nu toata lumea stie sa ii faca fata sau despre care doreste sa vorbeasca.

FOTO Cladirile care fac din Timisoara unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

Chiar daca multe dintre cladirile istorice din oras sunt inca in paragina, Timisoara se poate lauda cu multe cladiri istorice superbe care ii dau orasului un farmec aparte.

Topul celor mai sigure orase din lume: care este metropola cea mai ferita de pericole, dar si cea mai populata

Publicatia londoneza The Economist a realizat un top al celor mai sigure 11 orase din lume, luand in calcul factori precum siguranta personala, securitatea digitala, sanatatea si infrastructura.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )