Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai ieftine destinatii in Grecia: 5 locuri de vis unde te poti distra fara sa ramai cu portofelul gol

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine destinatii in Grecia: 5 locuri de vis unde te poti distra fara sa ramai cu portofelul gol

Cele mai ieftine destinatii in Grecia. Putem sa avem parte de o vacanta perfecta si daca nu dispunem de un buget generos, iar Grecia este tara unde poti gasi oferte pentru toate buzunarele. Daca in zona de sud ofertele sunt destul de piperate, un exemplu fiind Santorini, destinatiile rezonabile trebuie descoperite in Corfu, in nord-estul Greciei. continuă pe Adevărul

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la.

Cele mai frumoase destinatii de vacanta pentru iubitorii de istorie

Vara este anotimpul predilect pentru vacante. La mare sau la munte, exotica sau culturala, exista pentru fiecare o varianta, dupa preferinte. Dar pasionatii de istorie unde merg? Care sunt cele mai frumoase.

Medicamentele se reduc de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Pretul medicamentelor se reduce de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina?

Site-ul Most Exclusive Website este unul dintre cele mai ciudate site-uri de pe internet, acceptand cateo singura persoanapesite. Cozile pe care le vedeati doar la magazine ajung acum si pe internet. Astfel, cel mai exclusivist site de pe internet nu permite decat unei singure persoane sa-l acceseze in acelasi timp. Pentru a intra pe el, [] Cele mai ciudate site-uri: ai sta la coada pentru a accesa o pagina? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari

Cele mai avantajoase carduri pentru pensionari. Bancile comerciale au lansat in ultimii ani mai multe carduri de debit dedicate pensionarilor, oferind o serie de avantaje, cel mai important dintre acestea fiind comisionul zero pentru retragerea de numerar de la bancomate. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai avantajoase carduri pentru pensionari.

Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun

Cele mai bune laptopuri in 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent. inainte de a va uita peste lista cu cele mai bune laptopuri din 2015, trebuie sa stiti exact ce va doriti de la un astfel de dispozitiv. Pentru navigare pe internet [] Cele mai bune laptopuri in 2015: performante remarcabile la un pret foarte bun Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice

Suntem de acord cu faptul ca majoritatea scenariilor apocaliptice, cu precadere cele abordate in productii hollywoodiene, sunt pur fanteziste si ca ar fi gresit sa le luam drept repere. Totusi, cele propuse de oamenii de stiinta sunt demne de luat in seama. Ramane de vazut cata acuratete exista in cele mai populare teorii. Apocalipsa zombie, [] Cata stiinta exista in cele mai populare scenarii apocaliptice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TOP: Cele mai mari 10 companii de software au crescut cu 600 mil. lei in 2014

Cele mai mari zece companii de software au avut afaceri mai mari cu aproximativ 34% 600 milioane de lei) fata de 2013, ajungand astfel la un business de circa 2,35 miliarde de lei, conform datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )