Libnet.ro
UNICEF

01:06

Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Antena3 Antena3,
Jurnalul National: Cele mai ieftine medicamente din UE s-au scumpit

Cele mai ieftine medicamente din Uniunea Europeana sunt, in realitate, mai scumpe ca inainte, scrie Jurnalul National. Guvernantii au anuntat ca, de la 1 iulie, romanii vor resimti reduceri substantiale la. continuă pe Antena3

Medicamentele se reduc de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Pretul medicamentelor se reduce de miercuri cu 20%. Nicolae Banicioiu: Romania va avea cele mai ieftine medicamente din Europa

De miercuri, medicamentele vor fi cu pana la 20% mai ieftine, dupa ce a intrat in vigoare noul catalog national al preturilor, informeaza B1 TV. Potrivit ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu, Romania va.

Cele mai ieftine destinatii in Grecia: 5 locuri de vis unde te poti distra fara sa ramai cu portofelul gol

Cele mai ieftine destinatii in Grecia. Putem sa avem parte de o vacanta perfecta si daca nu dispunem de un buget generos, iar Grecia este tara unde poti gasi oferte pentru toate buzunarele. Daca in zona de sud ofertele sunt destul de piperate, un exemplu fiind Santorini, destinatiile rezonabile trebuie descoperite in Corfu, in nord-estul Greciei.

Ea este cantareata cu cele mai mari VANZARI din istorie

Cantareata cu cele mai mari vanzari din istorie a reusit sa vanda peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, inceputa in 1979. Pentru acest record, Madonna este inclusa in editia 2015 a.

Cele mai poluate orase din lume: sigur veti paria pe tara gresita

Probabil ca primul nume care v-ar veni in minte cand vorbim de orase poluate ar fi Beijing-ul sau un alt oras din China. Insa, potrivit clasamentului celor mai poluate orase din lume, realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, India domina opul,.

Efectul Greciei pe bursele europene: cele mai mari scaderi din ultimele opt luni

Actiunile companii europene au inceput tranzactiile de luni in scadere cu 2,8%, cel mai amplu declin din ultimele opt luni, din cauza riscului ca Grecia sa intre in incapacitate de plata in urma esuarii negocierilor pentru un nou program de reforma.

Admitere Liceu Valcea: cine sunt elevii care au un loc asigurat la cele mai bune licee din judet

Potrivit ierarhiei la Evaluarea Nationala, 40 de absolventi de clasa a VIII-a din judetul Valcea vor fi admisi la cele mai bine licee din Ramnicu Valcea, intrucat au medii intre 9. 80 si 10. in total, aproape 500 de elevi din intreg judetul au obtinut medii peste 9. 00 la Evaluarea Nationala 2015.

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

Top 20 cele mai frumoase locuri din Romania

Desi nu este pe lista celor mai vizitate si cautate destinatii turistice, Romania este o tara cu multe locuri de poveste, cascade spectaculoase, castele impunatoare, lacuri de legenda, pesteri neumblate si.

Leul romanesc si eurobondurile Bulgariei, cele mai mari scaderi din Europa de Est

ACTUALIZARE 17:43 Reuters: Grecia a cerut ieri BCE sa mareasca plafonul destinat bancilor cu inca 6 miliarde euro Surse citate de Reuters transmit ca Grecia a cerut ieri Bancii Centrale Europene inca 6 miliarde euro de lichiditati la intalnirea de urgenta de ieri. * Martin Schulz face apel la greci sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Sarkozy denunta iresponsabilitatea premierului Alexis Tsipras * MAE: Bancile din Grecia vor fi inchise pana pe 6 iulie, iar retragerea de la bancomate va fi limitata * Merkel avertizeaza: Daca euro esueaza, Europa esueaza * Toate mijloacele de transport din Atena vor fi gratuite pana dupa referendum * Guvernul polonez: Banca centrala si Finantele ar putea interveni in cazul in care zlotul se depreciaza * Juncker cere poporului grec sa voteze Da pentru a ramane in zona euro * Juncker: Creditorii Greciei nu au propus niciodata taierea pensiilor * Oficial Saxo Bank: Exista o probabilitate de 25% pentru un acord tarziu daca Germania isi iese din fire * BNR: Dolarul a depasit pragul de 4 lei, iar euro este cotat la 4,4931 unitati, dupa criza din Grecia * CE dezminte ca intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia * Merkel: Grecia trebuie sa faca prima mutarea pentru a iesi din impas * Moscovici: Juncker va face propuneri Greciei in aceasta dupa-amiaza * Ewald Nowotny, FMI: Sunt sanse reduse ca Grecia sa plateasca maine transa de imprumut * Marinarii greci au decis sa amane greva pana dupa referendum * Macedonia cere bancilor sale sa-si retraga banii din Grecia * Ministrul de Finante al Ciprului: Sper ca limita de capital din Grecia este temporara * ING: Euro/Dolar a scazut cu aproximativ 1,5% * Presedintele Frantei: Un acord intre Grecia si creditorii sai ramane posibil * Actiunile mai multor banci italiene au fost suspendate * Banca Centrala a Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul * Bancile eUropene au inregistrat scaderi semnificative la burse * Randamentul bondurilor grecesti a crescut cu pana la 10% * Bursele din Asia si Europa se prabusesc, dupa ce Grecia a inchis bancile sale pentru o saptamana * UE aproba oficial controalele de capital grecesc * Preturile petrolului scad cu mai mult de 1 dolar, dupa ce Grecia a impus control de capital * Moscovici: Un acord intre Grecia si creditorii sai este in continuare posibil * Euro scade pe fondul crizei grecesti * Secretarul Trezoreriei SUA considera ca negocierile cu Grecia trebuie sa continue * MAE recomanda romanilor care calatoresc in Grecia sa aiba asupra lor bani lichizi * Retragerile de la bancomatele din Grecia, limitate la 60 euro pe zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )