Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Hotnews Hotnews,
 Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des. continuă pe Hotnews

Harta de zgomot cu 50.000 de euro la Botosani. Locuitorii orasului vor stii care sunt cele mai zgomotoase locuri din Botosani si unde sa nu isi cumpere casa

Sefii de la Primaria Botosani au intocmit pe bani grei o harta de zgomot si un registru al spatiilor verzi. Harta de zgomot va fi pus la dispozitie botosanenilor ca sa stie care sunt cele mai galagioase locuri din oras si sa stie eventual unde sa se mute si sa isi cumpere locuinte.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei, iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

10 dintre cele mai creative ceasuri din lume (partea II)

Din pacate, in zilele noastre era telefoanelor mobile este din ce in ce mai populara, iar producatorii acestora depun eforturi constante pentru a le face mai performante, creaza functii noi si sisteme sofisticate, astfel incat nu mai acordam atata importanta ceasurilor.

DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

In primele sase luni au fost inchiriati 108. 000 de metri patrati de spatii de birouri, fiind cel mai mare volum inregistrat intr-un semestru, din 2008, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainienii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Clipul zilei: Cele mai amuzante esecuri din campania ALS Ice Bucket Challenge

Intentia conteaza :).

Cele mai amuzante erori din filmul The Emperors Club

In filmul The Emperors Club, ce prezinta povestea unui profesor idealist care incearca sa indrepte comportamentul unui elev rebel, apar o serie de greseli amuzante.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Cele mai frecvente greseli din lucrarea de doctorat

Doctoranzii nu trebuie sa lase redactarea lucrarii pe ultima suta de metri sau sa se piarda in prea multa informatie adunata din documentare si sa isi neglijeze propriile idei, sunt de parere cei care au obtinut titlul de doctor.

Ciolos: Producatorii afectati de embargoul impus pe piata din Rusia vor primi ajutor de la Uniunea Europeana

Producatorii de fructe si legume din Uniunea Europeana, afectati de embargoul impus de Moscova pe piata din Rusia, vor primi sprijin financiar daca au ramas cu marfa nevanduta. Comisia Europeana pune la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )