Libnet.ro
UNICEF

14:45

DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

In primele sase luni au fost inchiriati 108. 000 de metri patrati de spatii de birouri, fiind cel mai mare volum inregistrat intr-un semestru, din 2008, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox. continuă pe Ziarul Bursa

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

Numarul somerilor, in crestere. Care sunt judetele cu cele mai multe persoane fara loc de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat miercuri ca numarul somerilor a crescut cu peste 19. 000 in iulie fata de iunie, ajungand la 460. Rata somajului a fost de 5,09%, judetele.

Piata auto a crescut cu peste 30% in primele sapte luni. Care au fost cele mai multe modele produse

Livrarile totale de autovehicule au inregistrat dupa sapte luni o crestere de 30,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile de autoturisme urcand cu 32,7%, potrivit datelor Asociatiei.

Republica Moldova a castigat cele mai multe medalii la Campionatul Uniunii Europene de box

Evolutie remarcabila pentru lotul Moldovei la Campionatul Uniunii Europene de box. Lotul condus de Petru Caduc a revenit in tara cu 6 medalii, doua de aur si patru de bronz.

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele.

Hidrocentrala de la Tarnita, proiect de un miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe. Chinezii de la Sinohydro inca se lasa asteptati

Hidro Tarnita, firma care va administra viitoarea hidrocentrala pe pompaj de la Tarnita-Lapusesti, proiect de peste 1 miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe si tarife, iar unitatea de productie a electricitatii va fi declarata de interes strategic national.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sfantu Gheorghe: Mai multe apartamente au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in scara unui bloc din Sfantu Gheorghe, fiind afectate mai multe apartamente, informeaza Mediafax. Flacarile au izbucnit sub scara unui bloc cu.

CATD opreste apa in mai multe blocuri din Targoviste

Mai multe blocuri din cartierul targovistean micro 6 vor ramane, maine, fara apa. Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 08:30 - 16:00, la blocurile: 19; 55; 60; de la 64 la 69; 74; 78; 79; 80, pentru efectuarea unor lucrari programate la retelele de apa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )