Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

România Liberă România Liberă,
Cele mai importante 3 cheltuieli de toamna pentru parintii responsabili

Pregatirea pentru toamna implica o serie de schimbari care te vor ajuta sa te adaptezi noilor condit. continuă pe România Liberă

Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, afirma ca orasul nu mai poate sa ramana la stadiul de oras al proiectelor promise si nerealizate. El trece in revista cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate de administratia locala.

DigiSport: Cele mai extravagante cheltuieli facute de Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez + ce suma ii da lunar starul iubitei sale

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus si al nationalei Portugaliei, se remarca si in afara gazonului. Lusitanul a cheltuit saptamana trecuta 662. 000 de euro pentru inelul cu care a cerut-o de sotie pe iubita sa, iberica Georgina Rodriguez.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Business report: Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban. Cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare. Manolea: obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, am uitat de unde a pornit nevoia de a semna

Nu va incadrati la Programul Noua Casa? Iata cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare la ora actuala *Renault a dat in judecata un client din Romania, dupa ce il despagubise pentru ca i-a vandut o masina cu motor prost * Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban * Bogdan Manolea: Suntem atat de obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, incat am uitat de unde a pornit nevoia de a semna * Dan Pascariu: De-a lungul celor trei decenii, BNR a tinut locul guvernelor astfel incat Romania sa nu colapseze * Cat de importanta e independenta bancii centrale in reducerea riscului sistemic? Cateva observatii empirice * Compania aeriana australiana Qantas a vandut in numai 10 minute toate biletele pentru un zbor catre nicaieri * Toate sedintele CA al BNR se desfasoara online pe o retea interna securizata a BNR * Alarma in Indexul BM: Copiii romani nu vor atinge decat 58% din potentialul lor de productivitate.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )