Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii

Adevărul Adevărul,
Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii. in istoria contemporana pot fi gasite numeroase exemple ale unor locuri sau povesti infricosatoare despre care inca nu se poate spune cu exactitate daca sunt inventii sau intamplari care trec de limita normalului. continuă pe Adevărul

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

In topul Forbes al celor mai bogate femei din anul 2015, primele cinci locuri sunt ocupate de mostenitoare ale averilor facute de companiile Walmart, LOreal, Mars si Ferrero, informeaza site-ul forbes. com.

Cele mai ciudate boli ale secolului: de la Progeria la Boala Vampirului

Cele mai ciudate boli ale secolului. Pe langa afectiunile si considerate obisnuite, oamenii se pot confrunta si maladii iesite din comun, cazuri in care exista doar cateva zeci de asemenea persoane.

FOTO Slatina, unul dintre cele mai vechi asezari de pe teritoriul Romaniei. De unde vine denumirea orasului ridicat in forma de amfiteatru in stanga Oltului

Municipiul Slatina este unul dintre cele mai vechi orase ale tarii, fapt atestat nu doar de documente istorice, dar si de dovezi descoperite in urma unor sapaturi arheologice ce dovedesc ca zona orasului a fost locuita inca de acum un milion de ani. Drept urmare, nu e de mirare ca orasul inca pastreaza multe dovezi ale existentei sale, inclusiv ale vietii de la inceputul anilor 1900.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Targul de carte Final Frontier aduna cele mai importante aparitii SFFantasy

Targul de carte SFFantasy Final Frontier, care le propune cititorlor cele mai importante aparitii editoriale ale genului, se va desfasura pe 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club din Bucuresti, vedetele acestei editii fiind scriitorii Sebastian A. Corn si Oliviu Craznic.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment ce peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste carti iti vand promisiunea de a imbunatati unele aspecte din viata ta - de a te ajuta sa obtii mai mult succes, de a castiga incredere, a renunta la fumat sau de a gasi partenerul de viata ideal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )