Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cele mai importante doua zile pentru creatorii de jocuri din Romania: Dev.Play se va derula in noiembrie

Playtech Playtech,
Cele mai importante doua zile pentru creatorii de jocuri din Romania: Dev.Play se va derula in noiembrie

Evenimentul Dev. Play va fi, in 2020, exclusiv online pe 3 si 4 noiembrie. Conferinta e dedicata dezvoltatorilor de jocuri video pentru Europa de Est. Tema principala a editiei de anul acesta. continuă pe Playtech

USR il contrazice pe seful AEP: Cata ipocrizie! Se pot organiza alegeri locale in doua zile

USR il contrazice pe seful AEP, Constantin Mituletu Buica, si il acuza de ipocrizie dupa ce acesta a sustinut ca este tarziu sa mai fie luata in calcul organizarea alegerilor locale din 27 septembrie pe parcursul a doua zile. Dar cand Guvernul Dancila a adoptat in 18 septembrie OUG pentru vot timp de 2 zile la referendumul lui Dragnea din 67 octombrie 2018 nu era prea tarziu?, se intreaba senatoarea Florina Presada, initiatoarea proiectului de lege pentru organizarea scrutinului pe durata a doua zile.

Florina Presada (USR) il acuza pe seful AEP de ipocrizie: Cand Guvernul Dancila a decis vot in doua zile la referendumul lui Dragnea nu era prea tarziu?

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu Buica, a declarat ca nu mai timp sa fie modificat calendarul electoral, astfel incat votul la alegerile locale sa se intinda pe doua zile. in replica, senatoarea USR Florina Presada arata ca, in 2018, la referendumul pentru familia traditionala sustinut de PSD, Guvernul Dancila a impus vot in doua zile cu putin timp inainte de scrutin. Buica a fost numit de PSD la AEP.

Seful Autoritatii Electorale: Organizarea localelor va costa dublu fata de alti ani Ce spune despre alegeri in doua zile

Oamenii vor primi masti si va fi pus la dispozitie dezinfectant in sectiile de votare la alegerile locale din 27 septembrie, iar organizarea scrutinului va costa aproape un miliard de lei, dublu comparativ cu alti ani, in contextul pandemiei, dar si al cresterii indemnzatiilor pentru membrii sectiilor de vot, afirma presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu Buica. Despre organizarea alegerilor timp de doua zile, el spune ca este tarziu sa mai fie luata in calcul.

DESI GUVERNUL A STABILIT CALENDARUL PERIOADEI ELECTORALE, USR vrea alegeri locale in doua zile

Uniunea Salvati Romania continua demersurile pentru ca alegerile locale din 27 septembrie sa se desfasoare timp de doua zile.

Ciolacu: Luni il voi invita pe premier in fata Parlamentului, pentru a spune daca se pot face sau nu aceste alegeri. Organizarea in doua zile, o tampenie

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca luni il va invita pe premier in fata Parlamentului si ca este posibil ca si seful Senatului sa trimita o astfel de invitatie, pentru ca Ludovic Orban sa dea informatii legate de posibilitatea organizarii alegerilor locale si despre deschiderea noului an scolar. Ciolacu a catalogat drept o tampenie ideea organizarii alegerilor pe perioada a doua zile, asa cum propun cei de la USR.

USR il contrazice pe seful AEP si sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile

USR sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile si il contrazice pe seful AEP, invocand si proiectul pe aceasta tema depus de senatoarea Florina Presada in urma cu cateva zile.

Trei gorjeni infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele doua zile

Trei gorjeni infectati cu noul coronavirus au murit in ultimele doua zile, toti suferind si de alte afectiuni medicale.

Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Temperaturile caniculare dau batai de cap oricui, mai ales in perioada dupa-amiezii cand soarele parca loveste cu cele mai puternice raze. Cum sa tii piept caldurii? Iata 6 retete pentru bauturi racoritoare care te vor face sa uiti de tot! 6 retete pentru bauturi racoritoare Zilele calduroare de vara pot fi domolite cu orele petrecute .

Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

In ultimele luni au fost trimise Comisiei Europene cereri de rambursare in valoare de 2,2 miliarde de euro pentru masuri medicale si economice - tara noastra inregistrand acum una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european, precum si la oportunitatile de finantare din exercitiul 2021-2027, prevazute a fi disponibile inca de la inceputul urmatorului ciclu, conform unui comunicat transmis redactiei.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )