Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai importante MODIFICARI din legea asigurarilor RCA. Cum trebuie predate PLACUTELE de inmatriculare

B1 B1,
Cele mai importante MODIFICARI din legea asigurarilor RCA. Cum trebuie predate PLACUTELE de inmatriculare

Modificarea legislatiei privind asigurarile obligatorii de raspundere civila auto RCA) a impus noi reguli pentru conducatorii auto si proprietarii de masini, scrie Adevarul. incepand cu data de. continuă pe B1

Cele mai importante modificari din legea asigurarilor RCA. in ce situatie trebuie predate placutele de inmatriculare

Modificarea legislatiei privind asigurarile obligatorii de raspundere civila auto RCA) a impus noi reguli pentru conducaorii auto si proprietarii de masini.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

BBC, demers fara precedent. Iata care sunt vedetele cu cele mai mari salarii din trust

BBC a publicat pentru prima data, miercuri, salariile celor mai bine platiti jurnalisti si vedete ale sale, dezvaluind astfel diferentele salariale dintre femei si barbati, in cadrul unei initiative.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania. O garsoniera costa 10.000 de euro

Pretul apartamentelor din Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu depaseste 50. 000, scriebusinessmagazin. ro. Proprietarii de apartamente nu cer mai mult de 400 de euro pe metru patrat. in.

Topul celor mai doriti angajatori din 2017. Atmosfera de la locul de munca si pachetele salariale atractive, cele mai importante in ochii angajatilor

Oracle, Microsoft, IBM, Continental si Google sunt companiile la care si-ar dori sa lucreze cei mai multi dintre romani. Pachetele salariale atractive, stabilitatea locului de munca si posibilitatea de a avansa rapid in cariera sunt cateva dintre motivele pentru care cele cinci multinationale se plaseaza pe primele pozitii intr-un clasament facut de Catalyst Solutions, organizator al targului pentru absolventi Angajatori de Top.

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Emotie si datorie. Pleaca in misiune pentru sase luni intr-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume - GALERIE FOTO

O ceremonia militara de plecare in misiunea NATO Resolute Support a militarilor Batalionului de Infanterie Protectia Fortei BRAVE HEARTS a avut loc, marti, la Focsani, informeaza Ministerul.

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeste o investitie de 120.000 dolari

Planable, un startup creat de trei tineri din Republica Moldova si lansat la Cluj anul trecut, a fost acceptat la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie si primeste o investitie de 120. 000 dolari. La editia din acest an au fost admise 11 startup-uri din Europa, 7 dintre acestea fiind fondate de femei, la fel cum este si Planable. Vezi in articol interviu video cu Xenia Munean, fondatoarea Planable.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )