Libnet.ro
UNICEF

13:00

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania. O garsoniera costa 10.000 de euro

Antena3 Antena3,
Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania. O garsoniera costa 10.000 de euro

Pretul apartamentelor din Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu depaseste 50. 000, scriebusinessmagazin. ro. Proprietarii de apartamente nu cer mai mult de 400 de euro pe metru patrat. in. continuă pe Antena3

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Cele mai gustoase rosii din Romania, cultivate in vestul extrem al tarii. De ce se feresc toti producatorii de soiul prisca

Un aradean din comuna Macea produce un soi rar de rosii. Prisca care nu se mai cultiva de ani buni, din pricina faptului ca nu rezista la pastrare si transport. in doar doua sau trei zile sunt moi si mai pot fi folosite doar pentru bulion.

Juniorul celui mai BOGAT primar din Romania ingenunchiat de NOTA DE PLATA din club. Ce-a comandat beizadeaua

Radu Maricuta, fiul celui mai bogat primar care a existat vreodata in Romania, s-a facut de ras in Loft! Cancan prezinta imagini fabuloase cu petrecerea pe care a facut-o Radu Maricuta de.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre cele mai celebre branduri de bere din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre brandurile de bere celebre din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

Emotie si datorie. Pleaca in misiune pentru sase luni intr-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume - GALERIE FOTO

O ceremonia militara de plecare in misiunea NATO Resolute Support a militarilor Batalionului de Infanterie Protectia Fortei BRAVE HEARTS a avut loc, marti, la Focsani, informeaza Ministerul.

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune.

Top 10 tari de pe glob unde este cel mai ieftin sa calatoresti cu taxiul. Romania este in clasament, cu cele mai mici tarife la taxi din Europa

O mare parte dintre noi folosim serviciile de taxi din Bucuresti si ne plangem de starea masinilor si de lipsa de bun simt a soferilor, dar avem totusi un avantaj in fata multor orase de pe glob, tarifele sunt printre cele mai mici. Britanicii de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )