Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai importante 5 motive pentru care Huawei nova 5T merita cumparat

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante 5 motive pentru care Huawei nova 5T merita cumparat

Undeva in urma cu trei ani, telefoanele care nu costa o avere au inceput sa intruneasca doua calitati importante pentru majoritatea utilizatorilor: design si dotari tehnice. in 2019, in ultima luna, am avut la dispozitie un astfel de telefon: Huawei nova 5T. Si am cautat sa-l definesc nu ca un telefon, ci ca o unealta digitala care indeplineste mai multe functionalitati. continuă pe Hotnews

HOROSCOP RUNE: Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru aceasta perioada. HOROSCOP RUNE Berbec - Are o saptamana in care va.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

Cele mai bune bancuri cu chelneri. Care este cea mai mare dorinta a ospatarilor

Chelnerii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind personaje de bancuri. Va prezentam o colectie a celor mai amuzante glume despre ospatari.

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate nivele din ultimele trei ani

Preturile petrolului au atins, vineri, cele mai ridicate nivele din ultimele trei luni, in conditiile in care Statele Unite si China se apropie de un acord comercial.

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

PSD, sesizare la CCR pe proiectul privind transportul de persoane pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea

PSD a depus, luni, la Curtea Constitutionala sesizarea de neconstitutionalitate pe proiectul pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )