Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai importante recomandari pentru cumparatorii de imobile rezidentiale

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante recomandari pentru cumparatorii de imobile rezidentiale

Cumparatorii de bunuri imobiliare trebuie sa aiba in vedere mai multe aspecte inainte de a semna o achizitie, spun specialistii companiei de real estate RE/MAX. continuă pe Adevărul

IT-ul si medicina, specializarile cele mai atractive pentru studenti

Invatamantul superior autohton inca mai are cautare la doritorii de studiu din alte tari, chiar daca lucrurile sunt departe de a fi perfecte. in cadrul Conferintei Asociatiei Europene pentru Educatie Internationala, ministrul Educatiei, Valentin Popa, a declarat ca cele mai atractive domenii pentru studentii straini care doresc sa invete in tara noastra sunt medicina si IT, facultatile de profil aflandu-se in acest moment la capacitate maxima.

Cele mai nocive alimente pentru ficat

Grasimile saturate impiedica ficatul sa functioneze cum trebuie. Ele nu sunt singurul inamic care ameninta sanatatea acestui organ foarte important.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

ANALIZA Viata de ministru n Romnia dureaza putin peste un an, n medie. Finantele si Internele sunt cele mai vizate. Ne-am uitat la frecventa cu care sunt remaniati sefii de cabinete ale celor mai importante portofolii guvernamentale

Am luat toti ministrii care s-au perindat la conducerea principalelor ministere din Guvern. Interne, Externe, Munca, Educatie, Finante si Sanatate. Am eliminat interimarii care stateau sub 14 zile in functie, am calculat si am tras cateva concluzii. Sunt simple si ne arata cata coerenta livram in afara, sau mai degraba cata lipsa de.

Reguli de eticheta pentru un interviu de angajare: cele mai intalnite greseli

Cei mai multi oameni de HR stiu din primele 5 minute daca un candidat are sanse sa primeasca jobul pentru care a venit. Chiar daca nu ati ajuns sa detaliati competentele si experienta care va recomanda, prima impresie poate fi un factor decisiv.

ALERTA METEO: Romania, LOVITA de FENOMENE EXTREME in acest weekend! Care sunt zonele cele mai AFECTATE de URGIE

Vesti proaste de la meteorologi pentru acest sfarsit de saptamana. Urmatoarele trei zile vor fi ploioase, insa temperaturile se mentin foarte ridicate pentru aceasta perioada a anului, aproape.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: SIDA

Un oltean merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA. Se intoarce apoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba: - Ma, vecine, tu ai SIDA? Sta vecinu si se gandeste:.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )