Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai importante sapte lucruri din viata

Antena3 Antena3,
Cele mai importante sapte lucruri din viata

Niciodata nu este prea tarziu sa ne reinventam, insa este foarte bine sa invatam aceste 7 lectii inainte de a modifica ceva in viata noastra. Nu trebuie sa vedem lucrurile. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai importante institutii carora te poti adresa daca ai probleme la serviciu

In timpurile moderne, este o adevarata provocare sa-ti poti rezolva problemele de la job fara a-ti ingreuna si mai mult situatia. Daca te numeri printre persoanele care se afla intr-o situatie dificila la locul de munca, probabil te intrebi daca poti.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Dupa cinci ani de munca si investitii, a fost inaugurat unul dintre cele mai modern blocuri operaorii, din Romania, dedicate urologiei. Noua sectie care poate fi comparata cu cele mai dotate sectii de urologie din Europa, urmand ca medicii sa realizeze interventii minim-invazive, unele dintre ele in premiera.

Cele mai aberante reguli conjugale din trecutul romanilor

Tinerele erau indemnate sa se casatoreasca de la varsta de 12-13 ani, barbatii aveau dreptul sa isi altoiasca sotiile, iar calendarul sarbatorilor religioase si al.

VIDEO Top 10 cele mai tari hituri rock din Ungaria ascultate in timpul comunismului de romanii din vestul tarii

Cultura muzicala din Iugoslavia si Ungaria a influentat in mare masura gustul locuitorilor din zona de vest a Romaniei in perioada regimului comunist. Cea mai celebra trupa rock ungureasca a fost Omega.

VIDEO Cele mai tari trupe rock din Ungaria ascultate in timpul comunismului de romanii din vestul tarii

Cultura muzicala din Iugoslavia si Ungaria a influentat in mare masura gustul locuitorilor din zona de vest a Romaniei in perioada regimului comunist. Cea mai cunoscuta trupa rock ungureasca a fost Omega.

Cele mai aberante reguli conjugale din trecutul romanilor. Dragostea intre soti era interzisa in zilele de post, nu si bataia

Tinerele erau indemnate sa se casatoreasca de la varsta de 12-13 ani, barbatii aveau dreptul sa isi altoiasca sotiile, iar calendarul sarbatorilor religioase si al perioadelor de post era folosit de soti pentru a stabili datele in care cuplurile aveau permisiunea sa aiba relatii intime. Sunt cateva dintre regulile conjugale bizare din trecutul romanilor.

S-a stins cu aceeasi discretie cu care a trait!. Ionut Vulpescu, in lacrimi dupa ce una dintre cele mai reprezentative figuri ale culturii a incetat din viata

Ministrul Ionut Vulpescu a tinut sa transmita un gand si un mesaj dupa ce muzicologul Anca Florea a incetat din viata. S-a stins, cu aceeasi discretie cu care a trait, muzicologul Anca.

Cele mai scumpe cadouri oferite si primite in familia Kardashian

Membrii familiei Kardashian sunt renumiti pentru stilul lor de viata extravagant. Iata, spre exemplu, cele mai scumpe cadouri oferite sau primite de membrii celei mai faimoase familii din lume.

VIDEO Cum se antreneaza cele mai tari trupe de elita

Un post de televiziune arab a facut o lista cu cele mai dure antrenamente ale celor mai tari trupe de elita si le-a postat pe site-ul sau.

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

Exista cateva boli tacute care nu prezinta niciun simptom si de cele mai multe ori sunt depistate tarziu, in stadiile avansate. Vizitele periodice la medic, atentia acordata propriului organism si cunoasterea istoricului familial te ajuta sa depistezi din timp posibilele afectiuni. Iata care sunt cele mai tacute dintre acestea!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )