Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai aberante reguli conjugale din trecutul romanilor

Antena3 Antena3,
Cele mai aberante reguli conjugale din trecutul romanilor

Tinerele erau indemnate sa se casatoreasca de la varsta de 12-13 ani, barbatii aveau dreptul sa isi altoiasca sotiile, iar calendarul sarbatorilor religioase si al. continuă pe Antena3

Cele mai aberante reguli conjugale din trecutul romanilor. Dragostea intre soti era interzisa in zilele de post, nu si bataia

Tinerele erau indemnate sa se casatoreasca de la varsta de 12-13 ani, barbatii aveau dreptul sa isi altoiasca sotiile, iar calendarul sarbatorilor religioase si al perioadelor de post era folosit de soti pentru a stabili datele in care cuplurile aveau permisiunea sa aiba relatii intime. Sunt cateva dintre regulile conjugale bizare din trecutul romanilor.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai moderne blocuri operatorii din Romania. Lucrarile au costat peste noua milioane de lei

Dupa cinci ani de munca si investitii, a fost inaugurat unul dintre cele mai modern blocuri operaorii, din Romania, dedicate urologiei. Noua sectie care poate fi comparata cu cele mai dotate sectii de urologie din Europa, urmand ca medicii sa realizeze interventii minim-invazive, unele dintre ele in premiera.

Faze Tari: Un mesaj neexpediat al unui barbat a fost acceptat drept testament; Doi romani au impiedicat un jaf in centrul Londrei: Unul i-a pus piedica, celalalt l-a legat; Cele mai barbare practici sexuale din lume. Cum fac amor africanii? Este socant

Un pescar era sa fie ucis de pestele pe care abia il prinsese, dupa ce a facut o gluma. Un barbat in varsta de. A murit in timp ce isi flutura sanii pe fereastra masinii. Natalia Borodina, de 35 de ani, se distra.

Bancile italiene, cele mai expuse la propunerile BCE privind creditele neperformante

Bancile italiene sunt cele mai expuse la noile propuneri privind creditele neperformante formulate de Banca Centrala Europeana BCE) si pot acorda mai putine credite companiilor ca raspuns la noile reguli, a apreciat astazi agentia de evaluare financiara Standard and Poor 's S and P), transmite Reuters.

Cele mai frumoase inele de logodna Rose Gold

Nuanta Rose Gold este foarte ceruta nu doar la telefoanele iPhone, ci, in mod special, la bijuterii. Iata, spre exemplu cele mai frumoase inele de logodna in aceasta culoare.

Premiera in lumea stiintifica: A fost descoperit unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului (VIDEO)

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale Universului a fost descoperit de oamenii de stiinta. in premiera, cercetatorii au putut observa fuziunea a doua stele neutronice, un veritabil foc de.

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete

Aceasta BOALA face ravagii in Romania! Care sunt cele mai afectate judete Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi.

Depresia majora, una dintre cele mai grave boli

Depresia este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oamenii astazi. Cu toate acestea, impactul sau continua sa fie tacut si discret, o realitate inconfortabila careia nu toata lumea stie sa ii faca fata sau despre care doreste sa vorbeasca.

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )