Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis in Bucuresti

Grupul austriac A-Heat va deschide la 14 ianuarie in Balotesti, langa Bucuresti, un centru de wellness, relaxare si entertainment bazat pe ape termale, despre care dezvoltatorii afirma ca este cel mai mare proiect de acest tip din Europa si va reprezenta o investitie de 50 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Un israelian a castigat cel mai mare turneu de poker din Romania

Cel mai mare turneu de poker din Romania, organizat de Winmasters, s-a terminat luni seara cu victoria unui jucator din Israel.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

Pretul petrolului Brent a atins cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a atins luni cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor ca furnizorii din Orientul Mijlociu si pana in Statele Unite vor accentua supraoferta, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata, informeaza Bloomberg.

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative [].

Star Wars: The Force Awakens, cel mai mare succes in cinematografele romanesti

Am fost la Star Wars si v-am povestit ca a fost extraordinar. Dupa o lunga pauza, universul Star Wars a ajuns din nou pe marile ecrane, desi George Lucas, creatorul primelor sase parti nu a mai fost responsabil de scenariu si regie. Asa cum era de asteptat, foarte multe persoane s-au ingramadit sa-l vada in primele [].

Clipul zilei: Cel mai pasional sot din lume

Dar oare nu au toti barbatii astfel de momente? :).

NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Am scris deja despre Star Wars: The Force Awakens si v-am indemnat sa mergeti sa il vedeti. Desi s-ar putea ca strategiile de promovare a filmului sa fi mers putin cam departe, e o capodopera SF si trebuie vazut. Ei bine, febra Star Wars i-a prins si pe cei de la NASA, care au aratat [].

Cum dezinformeaza revista TIME. Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

Florin Salam NU este cel mai cautat roman pe Google

Revista TIME a prezentat, miercuri, un infografic cu cele mai cautate personalitati in anul 2015 in fiecare tara bazat pe datele din Google, din care reiese ca in Romania cel mai popular nume din cautarile pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )