Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

România Liberă România Liberă,
FOTO. Care au fost PERSONALITATILE cele mai cautate cu GOOGLE, din fiecare tara, in anul 2015

Actrita Kim Kardashian si fotbalistul Lionel Messi sunt personalitatile cele mai cautate pe Internet in anul 2015, releva un clasament realizat de Google. continuă pe România Liberă

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

Top 5 cele mai cautate jucarii de Craciun in 2015. Ce vor gasi majoritatea copiilor din Romania sub pomul impodobit

Goana dupa cadourile de Craciun este pe ultima suta de metri. Ca de fiecare data cei mici sunt in centrul atentiei asa ca magazinele de jucarii sunt luate cu asalt. Parintii au cea mai grea misiune: aceea de a alege cadoul potrivit si de a se asigura ca Mosul nu da gres. Acest lucru este cu atat mai greu cu cat gusturile copiilor se schimba foarte rapid, iar oferta este extrem de variata.

Topul celor mai cautate personalitati din lume pe Google in 2015. Florin Salam, campionul Romaniei

Florin Salam, cantaretul de manele, a fost cea mai cautata persoana pe Google in Romania anul acesta, potrivit unei statistici Google citata de publicatia Time. In schimb, la nivel global, cele mai cautate personalitati au fost vedeta TV Kim.

Care este numele pe care moldovenii l-au cautat cel mai intens pe Google in 2015

Cele mai cautate nume pe Google in 2015 sunt cele ale vedetelor internationale din sport si lumea mondena Lionel Messi si Kim Kardashian.

SARBATORI FERICITE! Cele mai utile MESAJE DE CRACIUN 2015 pe care poti sa le trimiti

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste CRACIUNUL 2015 cu un doodle special. Prilej numai bun pentru a va aminti care sunt cele mai bune MESAJE DE CRACIUN in 2015. Va doresc ca s.

Peste cateva zile va intra in vigoare noul Cod Fiscal. Vezi cele mai importante modificari din zona fiscalitatii

Peste cateva zile va intra in vigoare Noul Cod Fiscal Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal), un document care s-a intins pe durata a nu mai putin de 6 ministri. Drept este ca cel care a condus discutiile si care a fost artizanul noului Cod Fiscal este Dan Manolescu, fost secretar de stat in MFP, reintors in consultanta fiscala privata dupa ce si-a finalizat proiectul. Actualul Cod, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 este o lege despre care nimeni nu poate afirma in mod definitiv ca este un Cof bun sau prost. Tendinta generala este de crestere a sarcinii fiscale asupra persoanei fizice, in special profesiile independente, PFA-urile vor suporta costul reducerii TVA. Relaxarea fiscala nu se regaseste pentru companii, acestea platind cam aceleasi impozite ca in 2015, dublate de cresteri de sarcini fiscale aplicate persoanelor fizice. Categoriile cele mai defavorizate sunt persoanele fizice ce desfasoara activitati independente sau profesii libere. Consultati actul normativ aici!.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Cele mai importante randuieli bisericesti: cand pica Pastele si Rusaliile in 2016 si in ce zile nu se lucreaza

Cele mai importante date si sarbatori, dar si durata exacta a posturilor, toate randuielile bisericesti din anul 2016, au fost publicate de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Top cele mai anticipate jocuri video in 2016

Dupa retrospectiva celor mai bune titluridin acest an, este timpul sa ne uitam peste cele mai anticipate jocuri video in 2016. Va spuneam ca anul 2015 a fost unul extrem de bun pentru fanii jocurilor video. Acestia au avut parte de continuari ale unor serii extrem de cunoscute, dar si de unele titluri originale. Multi [].

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )