Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii. continuă pe Adevărul

Cele mai interesante 15 masini din cadrul salonului auto de la Paris!

Anul acesta, salonul de la Paris nu a socat pe nimeni. Noutatile au fost relativ potolite, insa asta nu m-a impiedicat sa gasesc 15 povesti pe care sa vi le spun chiar acum!.

Cele mai interesante 15 masini din cadrul salonului auto de la Paris

Anul acesta, salonul de la Paris nu a socat pe nimeni. Noutatile au fost relativ potolite, insa asta nu m-a impiedicat sa gasesc 15 povesti pe care sa vi le spun chiar acum!.

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

FOTOGALERIE Cele mai tari imagini de campanie din week-end: Ponta alaturi de un bolnav la manastire, Udrea cu ruj pe fata

Campania electorala a prilejuit in acest week-end vizite ale candidatilor in teritoriu, unde prezidentiabilii s-au fotografiat cu toata lumea. Din sutele de instantanee se remarca aparitia lui Victor Ponta la Manastirea Sambata langa un bolnav imobilizat la pat, precum si urmele de ruj lasate de fanele Elenei Udrea pe obrajii acesteia. Bonus: o fotografie indrazneata a Mediafax cu Udrea si o imagine lansata pe Facebook in care Iohanis si Blaga sunt comparati cu doua personaje dintr-un clip Orange.

INTERVIU Singurul roman premiat de una dintre cele mai prestigioase scoli de Drept din lume: Prea multi studenti au note de zece in Romania

Stabilit de peste 11 ani in Spania, tanarul avocat Alexandru Lazar este singurul roman premiat de Institutul Superior de Drept si Economie ISDE), una dintre scolile de Drept cu renume global. Va prezentam povestea lui Alexandru pana la recunoasterea internationala, dar si cum crede el ca putem spala imaginea negativa a Romaniei de peste hotare.

Cel mai bine pazite retete din lume

In conditiile in care exista o lege a etichetarii alimentelor si chimistii pot sa descifreze astazi orice ingrediente, poate parea greu de crezut ca mai poti tine secret o reteta. Si totusi, nimeni nu stie exact ce contine bautura Coca Cola, puiul de la KFC sau lichiorul frantuzesc Chartreuse. Retetele sunt bine pastrate in seifuri.

FOTO VIDEO Plimbare la 200 de metri inaltime: cel mai lung pod pietonal din lume a fost inaugurat in Rusia

Deasupra localitatii Krasnaia Poleana din sud-vestul Rusiei, in apropierea orasului Soci, se intinde cel mai lung pod pietonal din lume, pe o distanta de aproape 1 kilometru. Botezat SkyBridge si deschis in aceasta vara, spectaculoasa structura suspendata la 200 de metri inaltime gazduieste si o instalatie pentru amatorii de bungee jumping.

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Cel mai senzational artefact al celtilor din intreaga lume este coiful de la Ciumesti

Cel mai important artefact arheologic descoperit in judetul Satu Mare de-a lungul timpului este coiful celtic de la Ciumesti, acesta fiind si una dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )