Libnet.ro
UNICEF

07:45

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,. continuă pe Antena3

Cele mai valoroase branduri din lume: Apple, in fruntea clasamentului

Peisajul brandurilor americane este dominat de sectorul IT Tehnologie, bunuri de larg consum si servicii financiare. Europa este prezenta in top cu 41 de branduri, brandurile germane clasandu-se pe primele pozitii, iar Asia este prezenta cu 13.

Apple, Google si Coca-Cola domina topul mondial al celor mai valoroase branduri

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand, potrivit caruia cele mai de valoare 10 marci din lume apartin companiilor americane.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii.

Cele mai POLUATE orase din Romania. Unul este chiar la poalele muntilor: Bunastarea vine cu un pret

Romania risca amenzi usturatoare din cauza poluarii. Nivelul noxelor din Bucuresti, Brasov si Iasi au starnit atentia Comisiei Europene, iar Romania e la doar un pas de a ajunge cu aceasta problema la Curtea.

FOTO Sase dintre cele mai frumoase gari din lume

Statiile feroviare din lume pot fi considerate uneori adevarate muzee dat fiind modul in care acestea au fost realizate si impactul pe care il au asupra celor care trec prin ele.

FOTO Cele mai frumoase plaje din Caraibe

Insulele Caraibe reprezinta fara indoiala una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta. Situate in sud-estul Americii de Nord, sutele de insule care compun regiunea Caraibe ofera celor care le viziteaza zeci de plaje perfecte pentru amatorii de sporturi acvatice sau pentru cei care vor doar sa se relaxeze stand la Soare.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente rutiere din Grecia nu avea atestat profesional

Soferul roman care a provocat unul dintre cele mai grave accidente din istoria Greciei nu avea atestat profesional, a anuntat Autoritatea Rutiera Romana. Soferul este acuzat acum de omor din culpa. Cinci oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )