Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai interesante biblioteci din lume

Antena3 Antena3,
Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o. continuă pe Antena3

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Utile: Aplicatie prin care profesorii pot afla ce au inteles elevii dupa cursuri; Cele mai interesante tunsori si coafuri in tendinte pentru acest an; Firefox Send, o noua alternativa la WeTransfer pentru transmis fisiere mari

Cele mai bune surse de antioxidanti si rolul lor in organism. Tot mai des auzim cum antioxidantii sunt esentiali pentru pastrarea starii de sanatate la nivel optim. Clasamentul bolilor care ne ucid in fiecare an. Dupa cum prea bine stiti, in ziua de azi trebuie sa fim din ce in ce mai atenti cu sanatatea noastra.

PRESA INTERNATIONALA DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Presa internationala a relatat pe larg despre protestul de ieri din Romania, care a avut loc in intreaga tara, la initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, care a lansat campania Romania vrea autostrazi si a construit, simbolic, primul metru de autostrada din Moldova.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

Una dintre cele mai mari banci din Romania se alatura protestului pentru autostrazi: sinoi

Protestului de vineri, in care bugetari, angajati din mediul privat, firme si ONG-uri, oameni de afaceri si sportivi isi vor opri activitatea timp de 15 minute, incepand cu ora 15,00, se alatura si una dintre cele mai mari banci din Romania.

Stirile ProTV: BBC, despre campania lui Mandachi - Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Campania omului de afaceri Stefan Mandachi pentru construirea de autostrazi in Moldova a atras atentia si jurnalistilor de la BBC.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

Reduceri eMAG la aparate foto. Cele mai interesante oferte de azi

Reduceri eMAG la aparate foto. Daca sunteti in cautarea unui aparat foto profesionist sau semi-profesionist, la eMAG gasiti cele mai mari reduceri de pe piata.

Mirodeniile care previn imbolnavirile. Care sunt cele mai sanatoase condimente

Turmericul este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza si indiana, iar in prezent proprietatile sale vindecatoare sunt studiate de specialistii din intreaga lume. Est.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce, miercuri, Parlamentul britanic a votat pentru respingerea unui Brexit dezordonat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )