Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Adevărul Adevărul,
Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Productia de film include numeroase trucuri nebanuite care ne pot schimba perspectiva din care privim actiunea unui film. Cateva dintre cele mai interesante secrete din spatele scenelor de filmare au fost dezvaluite de regizori. continuă pe Adevărul

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Gaz Metan Medias (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Craiova si Gaz Metan Medias, din Liga I. Partida pe care.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Viitorul - Salzburg(VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Viitorul si Salzburg pentru calificarea in grupele Europa.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul FCSB - Sporting Lisabona (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre FCSB si Sporting Lisabona, care joaca pentru calificarea in grupele.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Nice - Napoli (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Nice si Napoli din Liga Campionilor. 4 este cota celor de la Nice.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier - FOTO

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu. Vinovat de produc.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )