Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea. continuă pe B1

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier - FOTO

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu. Vinovat de produc.

Una dintre cele mai dorite ispite masculine de la Insula Iubirii a suferit un grav accident rutier! isi cumparase masina cu doar doua ore inainte

Andy de la Insula iubirii, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a fost implicat intr-un grav accident de masina. A fost un accident grav de masina, unde mai pui ca.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Una dintre cele mai descarcate aplicatii meteo te spioneaza cu ajutorul iPhone-ului si iti vinde datele personale

Aplicatia meteo AccuWeather, una dintre cele mai populare atat pe iPhone, cat si pe Android, si-a inselat utilizatorii vanzandu-le datele personale catre cei interesati sa cumpere asa ceva. Totul s-a realizat printr-o firma terta.

Inca un logo oficial: Romanii pot vota una dintre cele 13 propuneri pentru identitatea vizuala a Centenarului Marii Uniri

Ministerul Culturii a lansat un concurs pentru alegerea logo-ului care va reprezenta identitatea evenimentelor din ciclul Centenarului Marii Uniri din 2018, potrivit unui comunicat. Romanii pot vota una dintre cele 13 propuneri, ponderea votului cetatenilor fiind de 25% din nota finala.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Cantareata din Romania care a chetuit 200.000 de euro doar in vacanta

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si, poate, cea mai plimbareata. Vara aceasta, cantareata Delia si-a facut bagajele si a plecat intr-o alta destinatie de vis - Mykonos,.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )