Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai izolate si ciudate sectii de votare pentru referendum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai izolate si ciudate sectii de votare pentru referendum

Partidul Social Democrat a blocat sistemul electronic pentru referendumul din octombrie, un semnal mare de alarma intrucat, fara acesta, se poate frauda foarte usor. Este cu atat mai ciudat faptul ca, pentru acest referendum, Romania va avea un numar. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Pentru ca trecerea de la zilele cu rasfat din concediu la cotidian sa fie mai placuta, echipa din spatele motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro dezvaluie care sunt cele mai ieftine destinatii internationale dintre cele mai cautate din Europa, pentru romanii aflati in cautarea unei noi escapade.

Cele mai cool tinute de Street Style de la Paris Fashion Week

Parisul este ultima capitala a modei unde designerii isi prezinta cele mai proaspete colectii pentru sezonul primavara-vara 2019, iar fahionistele care au participat la cele mai importante fashion show-uri ne-au aratat cum sa ne imbracam in urmatoarea perioada. Lasa-te si tu inspirata! .

Cele mai utilizate limbaje de programare in IT. Ce trebuie sa cunoasca tinerii pentru a obtine un job bine platit

Dobandirea de cunostinte IT este un avantaj pe piata muncii, indiferent de sectorul in care o persoana aspira sa lucreze. Statisticile arata ca in top 25 cele mai cautate joburi, peste jumatate sunt cele care necesita abilitati de programare.

Bilant la final de sezon: Cele mai cautate destinatii de vara de catre romani

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, potrivit.

Cele mai frecvente defectiuni ale unui telefon mobil. Cu ce probleme merg romanii la service cel mai des

Service-urile de reparatii pentru telefonele mobile au stabilit care sunt cele mai comune defectiuni cu care se prezinta persoanele care detin un smartphone.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

Antalya, Zakynthos si Creta, cele mai cautate destinatii externe de vara

Antalya, Zakynthos si Creta au fost cele mai cautate destinatii externe din aceasta vara, in vreme ce topul tarilor alese de romani pentru vacanta estivala este condus de Grecia, urmata de Turcia si de marea surpriza a sezonului, Egipt, dupa cum reiese din bilantul facut de agentia de turism Christian Tour.

Cum identificam cele mai bune cazinouri si site-uri de pariuri din Romania

Pariurile sportive sunt o nisa consacrata in Romania, iar consumatorul modern de divertisment se poate bucura de tot ce au de oferit cele mai moderne platforme online. Indiferent de nivelul de experienta al pariorului, fie ca este incepator, fie ca este un veteran al evenimentelor sportive, cazinourile pe net ofera o intreaga suita de mijloace si unelte extrem de folositoare, pentru a da tuturor ocazia sa plaseze pariuri sportive de succes.

Lovitura dura: intelegerile dintre firmele de asigurari se lasa cu cele mai mari amenzi din istorie

Cele mai importante firme de asigurari din Romania risca sa plateasca penalitati de zeci de milioane de euro, de departe cele mai mari din istorie. Costurile vor merge in preturile pe care soferii din.

Bataie pe biletele la concertul Metallica din Romania: s-au vandut si cele mai scumpe, de 10.000 de lei

Biletele pentru concertul Metallica de la Bucuresti din 2019 au fost puse in vanzare, iar unele categorii au fost deja epuizate, inclusiv cea VIP, care costa 9950 de lei.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )