Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai longevive animale

Adevărul Adevărul,
Cele mai longevive animale

Cele mai longevive animale. in cadrul regnului animal sunt vietuitoare care traiesc perioade foarte mari de timp, unele dintre acestea chiar si sute de ani. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Grammy 2015. Cele mai amuzante, penibile si controversate momente, in GIF-uri

Grammy 2015. Cea de-a 57-a gala a premiilor Grammy a oferit o serie de momente amuzante, dar si penibile in care cele mai cunoscute nume ale industriei muzicale au stralucit sau au rosit. Adevarul va prezinta cele mai interesante momente ale galei premiilor Grammy 2015 intr-o serie de GIF-uri.

Cele mai rele rase de caini: patrupede care pot deveni periculoase

Cele mai rele rase de caini includ nu doar patrupedele care si-au castigat renumele de fiare prin aspectul fioros, ci si caini aparent dragalasi. in cadrul emisunii The Dog Whisperer, realizata de celebrul dresor Cesar Milan, a fost realizat un sondaj cu participarea a peste 10. 000 de telespectatori care detin caini, prilej pentru ca acestia sa voteze cele mai agresive rase de caini.

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai frumoase cupluri de la Premiile Grammy 2015!

De la Kim Kardashian si Kanye West sau Jay Z si Beyonce si pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Big Sean si Ariana Grande, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015! .

Cele mai prost imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

De la Madonna sau Meghan Trainor si pana la Charli XCX, Bleona Qereti ori Joy Villa, iata care au fost cele mai prost imbracate actrite la Premiile Grammy 2015! .

Cele mai bune tablete cu Windows 8

Tabletele cu Windows 8, cu toate ca deocamdata raman eclipsate de cele cu Android, sunt o varianta buna daca decideti sa le achizitionati. Am facut pentru voi o lista cu cele mai bune tablete cu Windows 8, dupa cum le-au clasificat mai multe reviste de specialitate din strainatate. Am facut o selectie cu cele mai [].

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

Sport la tine acasa! Cele mai eficiente clipuri cu antrenamente fizice! VIDEO

De la Jane Fonda sau Cher si pana la Cindy Crawford, Claudia Schiffer ori Marisa Tomei, iata cateva dintre cele mai reusite clipuri cu antrenamente fizice lansate de-a lungul anilor de vedete si nu numai! .

Cele mai usoare diete. Patru metode simple de a da jos kilogramele in plus

Uneori, atunci cand dorim sa slabim trecem printr-un adevarat calvar din cauza ca nu ne mai putem bucura de alimentele noastre preferate. Cu toate acestea, exista metode simple de a da jos kilogramele in exces. Va prezentam in cele ce urmeaza patru cele mai usoare diete de urmat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )