Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Trei noi zboruri directe care ne vor tine in avion aproape 20 de ore sunt pe lista companiilor aeriene, devenind cele mai lungi rute fara oprire din lume Singapore-New York cu Singapore Airlines - 15. 288 km in 19 ore, Doha-Auckland cu Qatar Airways -. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO: Cum arata cele mai vechi carti de joc din lume

Trei pachete de carti de joc pictate manual, cu o vechime 500 de ani, sunt prezentate publicului in cadrul unei expozitii deschise din 20 ianuarie la New York, relateaza DPA, citata de Agerpres. Doua dintre pachete au fost realizate in Germania, iar unul in Olanda burgunda, acesta din urma fiind, de altfel, singurul pachet complet prezentat.

TOP: cele mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti. Cum arata proiectele care se pierd in inaltul cerului

In ciuda faptului ca in Romania cea mai inalta cladire de birouri este de aproape cinci ori mai mica decat cea mai inalta cladire de office din lume, situata in Shanghai , dezvoltatorii prezenti la nivel local, dar si potentialii chiriasi, urmaresc.

TOP: cele mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti. Cum arata proiectele care se pierd in inaltul cerului

In ciuda faptului ca in Romania cea mai inalta cladire de birouri este de aproape cinci ori mai mica decat cea mai inalta cladire de office din lume, situata in Shanghai , dezvoltatorii prezenti la nivel local, dar si potentialii chiriasi, urmaresc.

Top cele mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti. Cum arata proiectele care se pierd in inaltul cerului

In ciuda faptului ca in Romania cea mai inalta cladire de birouri este de aproape cinci ori mai mica decat cea mai inalta cladire de office din lume,situata in Shanghai, dezvoltatorii prezenti la nivel local, dar si potentialii chiriasi urmaresc cu interes proiecte care se intind spre inaltul cerului.

Presa britanica: Atractie turistica la Chisinau, descoperita intr-un tur infiorator prin cele mai mari cimitire ale Europei

Un tur infiorator prin cele mai mari mari cimitire din Europa a scos la iveala existenta cimitirului Sfantul Lazar sau Doina, care se afla in Chisinau, Republica Moldova - o atractie turistica deosebita cu randuri de cruci de fier, coroane de flori colorate si tablouri pictate pe pietre funerare, se arata intr-un reportaj realizat de publicatia britanica Daily Mail.

China lucreaza puternic la imaginea capitalista - Cele mai mari sume cheltuite pe transferurile din fotbal din aceasta iarna: Liga a doua chineza, peste Bundesliga

Constantin Budescu a lasat liderul din Liga 1 pentru o formatie oarecare din liga a doua din China n. r. Dalian Yifang). La prima vedere, inca un exemplu de fotbalist cu potential care lasa capitolul performanta in umbra banilor. Daca privim insa mai atent, vom observa ca in a doua liga din China au fost investiti mai multi bani in aceasta iarna decat in. Bundesliga! In total, conform transfermarkt. de, chinezii au aruncat aproximativ 200 de milioane de euro pe transferuri, devansand fara probleme liderul din ultimii ani, Premier League.

E oficial, Apple nu mai este cea mai valoroasa companie din lume

Inca din 2010, Apple a inceput sa se mandreasca cu titlul de cea mai valoroasa companie din lume. Se pare insa ca perioada de glorie a gigantului a apus. Luni, cand Alphabet, detinatoarea Google a facut publice rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2015, valoarea actiunilor sale a explodat, intr-un mod pozitiv. Valorile declarate [].

Acestea sunt cele mai avansate microcipuri din lume folosite de NASA

NASA are o caracteristica unica in lume: nu are nicio problema sa fie folosita drept platforma de testare pentru cele mai avansate tehnologii din lume, totul pe bani grei. Iar noile microcipuri, aparent, nu fac nici o exceptie. Acum o luna, am anuntat cu un oarecare entuziasm aparitia primului cip optic, sau cum spun americanii, [].

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014.

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )