Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Adevărul Adevărul,
Cele mai vizitate orase din lume: metropola care a atras intr-un an peste 27 de milioane de turisti

Expertii de la Euromonitor au publicat si anul acesta lista celor mai vizitate orase din lume. Pentru al saselea an consecutiv, o metropola din Asia a ocupat primul loc in top, atragand peste 27 de milioane de vizitatori in 2014. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Statia de metrou Piata Victoriei nu se inchide, dar inca poti admira cele mai frumoase statii din lume

ANPC a cerut oprirea traficului la metrou dupa ce o persoana si-a prins piciorul intre peron si tren. UPDATE:Metrorex a emis o informare oficiala potrivit careia statia Victoriei nu va fi inchisa. Precizam ca in cadrul discutiilor nu au fost identificate masuri pe care ar urma sa le ia Metrorex si in nici un caz [].

Mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu in mai multe orase din tara

Mii de persoane s-au adunat, sambata, in mai multe orase din tara, pentru a participa la mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu, ai carei copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene, relateaza Agerpres.

Topul celor mai violente orase din lume

A fost publicat topul celor mai violente orase din lume in 2015, clasament realizat in functie de numarul de crime savarsite intr-o localitate raportat la numarul de locuitori. Si in 2015, la fel ca in .

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

Cel mai periculos oras din lume: locuitorii ies din casa doar alaturi de garzi de corp, iar un drum la restaurant ii poate costa viata

Ultima editie a topului care prezinta cele mai periculoase orase din lume claseaza pe primul loc un oras din America Latina.

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba.

Timp primavaratic in februarie. Vor fi cele mai inalte temperaturi din ultimii 15 ani

Vremea se incalzeste treptat, iar in cateva zile temperaturile vor ajunge pana la +15 grade Celsius, in regiunile din sud, fiind cele mai inalte valori inregistrate in ultimii 15 ani.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Cele mai negre zile pentru NASA. Cum au murit astronautii pregatiti sa faca istorie: primul om care ar fi trebuit sa ajunga pe Luna si prima profesoara in spatiu

Istoria NASA este presarata de tragedii care au cutremurat o lume intreaga. Perioada 27 ianuarie - 1 februarie este considerata cea mai neagra pentru Agentia Spatiala Americana, care a inregistrat, in ani diferiti, trei dezastre Apollo 1, Challenger si Columbia) in care si-au pierdut viata mai multi astronauti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )