Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Hotnews Hotnews,
 Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

E oficial, Apple nu mai este cea mai valoroasa companie din lume

Inca din 2010, Apple a inceput sa se mandreasca cu titlul de cea mai valoroasa companie din lume. Se pare insa ca perioada de glorie a gigantului a apus. Luni, cand Alphabet, detinatoarea Google a facut publice rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2015, valoarea actiunilor sale a explodat, intr-un mod pozitiv. Valorile declarate [].

Apple a fost detronata. Alphabet Inc este acum cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani,.

Alphabet Inc. detroneaza Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana

Alphabet Inc, firma mama a Google, a detronat luni seara Apple Inc de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana, o pozitie pe care producatorul telefoanelor iPhone a detinut-o in ultimii patru ani, informeaza Reuters.

Apple NU mai este cea mai valoroasa companie americana. Cine e pe primul loc

Alphabet, firma mama a Google, a detronat Apple de pe pozitia de cea mai valoroasa companie americana.

Alphabet detinatoarea Google - ar putea deveni cea mai valoroasa companie IT, devansand Apple

Apple, care a dezamagit investitorii dupa ce a anuntat rezultate financiare sub asteptari pentru ultimul trimestru din 2015, ar putea fi devansata de Alphabet, compania mama a Google, in termeni de capitalizare de piata.

Sotul Andeei Esca are cea mai frumoasa casa din Bucuresti

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, este proprietarul unui imobil superb, care este descris de multi drept cea mai frumoasa casa din Bucuresti. Arhitectii nu contenesc cu laudele la adresa cladirii. Iata cum arata.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, de 4 milioane de euro, neterminata. Lucrarile la cladire au fost oprite

Chiar daca nu au fost de acord cu propunerea Consiliului Judetean, alesii locali au votat pentru sistarea lucrarilor la cea mai moderna biblioteca din Baragan, edificiu ce ar fi trebuit inaugurat in primavara acestui an. Cladirea, care a inghitit pana in prezent peste 4 milioane de euro, ramane nefinalizata din cauza unor neintelegeri.

VIDEO |Nico lanseaza cea mai tare piesa din cariera: In locul tau feat. Adi Cristescu! Uite cum suna

Nico incepe luna februarie cu piesa In locul tau. De ziua ei de nastere, artista ne surprinde cu un nou.

Gmail a ajuns la un miliard de utilizatori pe luna

Gmail ar fi depasit de curand cifra de un miliard de utilizatori in fiecare luna. Google are parte doar de vesti bune in aceasta perioada. Dupa ce Alphabet a devenit cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple, serviciul de mail al companiei din Mountain View a reusit acum sa treaca de un miliard de [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )