Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai mari bulevarde din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari bulevarde din lume

Intesate cu magazine luxoase, restaurante scumpe, cafenele si adevarate opere arhitecturale, cele mai mari bulevarde din lume pot face pe oricine sa ramana cu gura cascata. continuă pe Adevărul

Cat costa biletele de avion catre cele mai vizitate orase din lume

Asia a devenit o destinatie de calatorie extrem de populara in ultimii ani, iar acum mai multe orase din Asia au devenit oficial cele mai vizitate orase din lume. Cum arata topul cele mai vizitate orase de pe glob si cat costa un bilet de avion aflati.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai mari aeroporturi din Europa

Zeci de milioane de calatori din toate colturile lumii tranziteaza anual cele mai mari aeroporturi din Europa. Cateva sute de mii de avioane aterizeaza pe acestea in fiecare an.

FOTO Reginele soldurilor, in Cartea Recordurilor: femeile cu cele mai late solduri din lume

Femeile cu cele mai mari solduri din lume, unele cu o circumferinta de peste doi metri, sunt mandre de formele lor si nu se sfiesc sa pozeze sexy. Ele spun ca isi iubesc corpul si nu au de gand sa urmeze vreo dieta pentru a ajunge la o silueta normala.

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale.

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

VIDEO: Gionee S7 este cel mai subtire smartphone din lume. Are doar 4,6 mm grosime

Daca in urma cu o luna titlul de cel mai subtire smartphone din lume il avea modelul Coolpad IVVI, cxse ffg .

Faze Tari: Ce caleasca? Ce limuzina? Si-a luat mireasa cu Tir-ul; Are cele mai mari solduri si se mandreste cu asta: Femeile ma invidiaza; Moment bizar in SUA. Zeci de soferi au ramas blocati in trafic din cauza unei femei goale

Cum s-a razbunat o tanara furioasa pe iubitul infidel, dupa ce l-a prins cu alta in masina. O tanara din Austria s-a razbunat crunt pe iubitul ei infidel, pe care. E frumoasa de pica, dar ce si-a facut la corp e ingrozitor! O tanara de 18 ani din Rusia are chip de Barbie, dar la corp seamana cu celebrul personaj Hulk din cauza.

Misterele cele mai mari cetati traco getice din Moldova: comorile din aur ale scitilor, bizara disparitie a razboinicilor-lup acum 2000 de ani si urletele noptii

Cetatea de la Stancesti judetul Botosani, veche de peste 2500 de ani, starneste si astazi interesul oamenilor de stiinta dar si a vanatorilor de comori. Pe langa povestile cu fantome si vaiete ale localnicilor in uriasa asezare a fost descoperita si o misterioasa comoara din aur, ascunsa sub un bordei dacic. De aproape 40 de ani, specialistii incearca sa descifreze simbolistica pieselor dinaur masiv.

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )