Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai mari cheltuieli ale Guvernului sunt destinate sigurantei si ordinii publice. Sanatatea si sistemul educational, la coada clasamentului

B1 B1,
Cele mai mari cheltuieli ale Guvernului sunt destinate sigurantei si ordinii publice. Sanatatea si sistemul educational, la coada clasamentului

Cele mai mari cheltuieli ale Romaniei din 2014, au fost destinate sigurantei si ordinii publice, in timp ce pentru sanatate si invatamant Guvernul ofera cele mai mici sume, arata o analiza, bazata de date. continuă pe B1

Vitezele medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania: Orange, lider la vitezele de internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze pe internet fix

Orange a furnizat, in primele sase luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 34,15 Mbps indoor si 52,81 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 16,94 Mbps indoor si 27,80 Mbps outdoor), Telekom Romania Mobile 9,62 Mbps indoor si 9,18 Mbps outdoor) si RCSRDS 2,71 Mbps indoor si 2,66 Mbps outdoor), potrivit testelor efectuate de utilizatori si a ofertelor introduse de operatori in Netograf. ro, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania. Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 95,21 Mbps fir si 42,43 Mbps wireless), urmat de Nextgen Communications 63,83 Mbps fir si 34,61 Mbps wireless), UPC 49,52 Mbps fir si 28,62 wireless), Digital Cable Systems 47,96 Mbps fir si 26,52 Mbps wireless) si Telekom Romania Telekom Romania Communications 29,34 Mbps fir si 15,36 Mbps wireless).

Cum s-au raspandit cele mai importante religii ale lumii

Hinduismul, budismul, crestinismul, iudaismul si islamul sunt cele mai raspandite religii ale lumii. De-a lungul timpului, ele au ghidat cursul istoriei si au influentat traiectoria rasei umane. Prin numeroase conflicte, cuceriri si misiuni, aceste.

ANCOM: Orange si RCS and RDS, cele mai mari viteze medii de download

Cele mai mari viteze medii reale de download au fost asigurate, in primul semestru, de Orange, in randul operatorilor de internet mobil, respectiv de RCS and RDS pentru furnizorii de internet fix, potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro.

Romania, cele mai mari cresteri din UE la pretul locuintelor

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 4,1% in primele trei luni din 2015, raportat la ultimul trimestru al anului trecut. Aceasta este cea mai mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale .

Gabriel Oprea: Guvernul majoreaza indemnizatiile demnitarilor. Presedintele, premierul, cei doi presedinti ai celor doua Camere si sefa iCCJ, cele mai mari salarii (VIDEO)

Premierului interimar Gabriel Oprea a anuntat miercuri ca Guvernul a adoptat o ordonanta prin care salariile lunare ale demnitarilor se vor majora de luna urmatoare. Doresc sa va informez ca Guvernul a adoptat o.

Cele mai bizare teorii ale conspiratiei

Cu totii am auzit de teoriile conspiratiei din spatele aselenizarii sau a uciderii presedintelui american John F. Kennedy. Sunt foarte multe interpretari ale unor evenimente importande, dar cunoasteti si cele mai bizare teorii ale conspiratiei?.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Cele mai frumoase paduri ale Europei. Destinatii ideale pentru iubitorii de natura

Cele mai frumoase paduri ale Europei includ cunoscuta regiune Padurea Neagra din Germania si o padure stranie de pini din Polonia, dar si regiuni mai putin cunoscute din Rusia sau Anglia.

Jurassic World, de o luna in fruntea box office-ului nord-american. Topul filmelor cu cele mai mari incasari VIDEO

Thrillerul de actiune cu accente SFJurassic World, cu actorii Chris Pratt si Bryce Dallas in rolurile principale, s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al patrulea weekend consecutiv, cu incasari de 30,9 milioane de dolari de vineri pana duminica 3-5 iulie), potrivit Hollywood Reporter, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )