Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romania, cele mai mari cresteri din UE la pretul locuintelor

Antena3 Antena3,
Romania, cele mai mari cresteri din UE la pretul locuintelor

Preturile locuintelor din Romania au urcat cu 4,1% in primele trei luni din 2015, raportat la ultimul trimestru al anului trecut. Aceasta este cea mai mare crestere inregistrata in randul statelor membre ale . continuă pe Antena3

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro.

Vitezele medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania: Orange, lider la vitezele de internet mobil, RCSRDS are cele mai mari viteze pe internet fix

Orange a furnizat, in primele sase luni din acest an, cele mai mari viteze medii reale de download la internet mobil, respectiv 34,15 Mbps indoor si 52,81 Mbps outdoor, fiind urmata de Vodafone 16,94 Mbps indoor si 27,80 Mbps outdoor), Telekom Romania Mobile 9,62 Mbps indoor si 9,18 Mbps outdoor) si RCSRDS 2,71 Mbps indoor si 2,66 Mbps outdoor), potrivit testelor efectuate de utilizatori si a ofertelor introduse de operatori in Netograf. ro, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania. Pe internet fix, cele mai mari viteze au fost furnizate de RCSRDS 95,21 Mbps fir si 42,43 Mbps wireless), urmat de Nextgen Communications 63,83 Mbps fir si 34,61 Mbps wireless), UPC 49,52 Mbps fir si 28,62 wireless), Digital Cable Systems 47,96 Mbps fir si 26,52 Mbps wireless) si Telekom Romania Telekom Romania Communications 29,34 Mbps fir si 15,36 Mbps wireless).

Cele mai mari cheltuieli ale Guvernului sunt destinate sigurantei si ordinii publice. Sanatatea si sistemul educational, la coada clasamentului

Cele mai mari cheltuieli ale Romaniei din 2014, au fost destinate sigurantei si ordinii publice, in timp ce pentru sanatate si invatamant Guvernul ofera cele mai mici sume, arata o analiza, bazata de date.

ANCOM: Orange si RCS and RDS, cele mai mari viteze medii de download

Cele mai mari viteze medii reale de download au fost asigurate, in primul semestru, de Orange, in randul operatorilor de internet mobil, respectiv de RCS and RDS pentru furnizorii de internet fix, potrivit datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

Cele mai scumpe strazi din lume

Topul celor mai scumpe strazi din lume aduna diverse locatii de pe intregul glob, unde pretul unei locuinte ajunge si la 100. 000 de dolari pe metru patrat, potrivit businessinsider. com.

Cele mai vizitate orase din Romania. Care sunt localitatile care atrag cei mai multi vizitatori

Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara si Sibiu se numara printre cele mai vizitate orase din Romania, conform unui top realizat pentru anul 2013 de catre Autoritatea Nationala pentru Tursim ANT).

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara.

Cele mai frumoase locuri din Franta. Destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai frumoase locuri din Franta includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar si alte orase mai putin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

Cele mai citite carti din toate timpurile. De la Biblie la Alchimistul lui Coelho

Printre cele mai citite carti din toate timpurile se numara Coranul, Biblia, clasicul Micul Print, alaturi de bestsellerurile ecranizate ale ultimilor ani: Codul lui Da Vinci, Cronicile din Narnia, Hobbitul, trilogia Stapanul inelelor. Volumele s-au vandut in sute de mii de exemplare in intreaga lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )