Libnet.ro
UNICEF

16:15

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

B1 B1,
Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba lucrurile. continuă pe B1

FEMEIA ALFA: Horoscopul celei mai PUTERNICE femei din zodiac! Ea detine PUTEREA cu adevarat

HOROSCOPUL celei mai PUTERNICE femei din zodiac: Ea detine PUTEREA. in continuare, vom afla in ce zodie este nascuta femeia ALFA. Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin b.

Top 10 cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2020

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram, iar asta nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni! Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema, intrucat idolii noii generatii vin acum si din lumea modelelor sau a fotbalului.

Care sunt cele trei zodii care se imbogatesc in 2020

Banii nu vor fi o problema pentru persoanele nascute in aceste semne zodiacale, iar din acest punct de vedere se pot considera rasfatatii zodiacului. Iata cele trei zodii care se imbogatesc in 2020.

Trei zodii care VOR DIVORTA in anul 2020. Din pacate, acest an va fi CUMPLIT pentru ei

Anul 2020 vine si cu vesti rele din punct de vedere astrologic. Trei zodii vor avea probleme in casnicie, ba chiar vor ajunge sa divorteze, spun astrele, conform spynews. ro.

Cele mai bune telefoane din 2019, care merita cumparate si in 2020

2019 a fost un an productiv pentru telefoane, iar cele mai bune merita cumparate si in 2020, daca nu vrei sacheltui mai mult pe cele care apar anul asta. Cu siguranta, telefoanele care vor.

Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Controversatul film Joker al lui Todd Phillip a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2020, ceremonie ce va avea loc pe 2 februarie la Royal Albert Hall din Londra.

Cele mai bune coafuri si machiaje de la Golden Globes 2020

Coafurile perfecte, machiajul de tip smokey eyes si buzele pictate in rosu sunt doar cateva dintre elementele care au dominat covorul rosu de la Golden Globes 2020, in materie de hairstyle si make up! .

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

24 IT. Cum arata cele mai scumpe si spectaculoase casti din online-ul romanesc

Laurentiu Matache a vorbit in cadrul emisiunii 24 IT, despre cele mai scumpe casti din online-ul romanesc.

Ofensiva a prozei romanesti contemporane la final de deceniu. Rasuceanu, Vancu, Zografi sau Pantu au publicat cele mai apreciate carti

E inca vremea bilanturilor de an sau de deceniu), si putem spune ca, anul trecut, dar si in ultimii ani ai deceniului late 2010s), colectia de proza romana contemporana a editurii Humanitas, 821. 1, coordonata de scriitoarea Andreea Rasuceanu, a fost de departe cea mai dinamica si activa, publicand detasat cele mai interesante lucruri. Cel putin, aici se afla cele mai multe titluri de carti publicate in premiera care mi-au facut cu ochiul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )