Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai mari dobanzi la depozite in 2015

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari dobanzi la depozite in 2015

Cele mai mari dobanzi la depozitele in lei depasesc cu putin pragul de 3,5% pe an, iar asta numai in cazul unei scadente de 12 luni. Dobanzile platite de bancile mari la depozitele standard in lei au scazut sub 3% pe an dupa ajustarea accelerata din ultimul an, iar putini bancheri mai afiseaza randamente peste 3,5% pe an. Iata care sunt cele mai mari dobanzi la depozite in 2015. continuă pe Adevărul

Dosar de politician: Afacerea vanzarii resurselor de cupru ale Romaniei, unul dintre cele mai mari jafuri nationale (VIDEO)

Unul dintre cele mai mari jafuri nationale a fost si este afacerea vanzarii resurselor de cupru ale Romaniei. Compania de stat Cupru Min este exploatata la sange de 6 ani si se afla in pragul.

Cele mai mari pagini de Facebook din lume - de la Ronaldo la Shakira

Cele mai mari pagini de Facebook din lume sunt detinute chiar de catre reteaua lui Mark Zuckerberg. Apoi urmeaza sportivi si artisti cunoscuti internationali care o aduna o audienta de pest 100 de milioane de persoane.

Cine va fi noul sef al OMV? Cele mai mari sanse le are un partener de afaceri traditional al Gazprom, actualul presedinte al Camerei de Comert Germania - Rusia

Ziarele austriece Der Standard si Kurier scriu ca OMV, compania-mama a Petrom, va anunta astazi o schimbare radicala in conducere. Astfel, noul CEO al companiei austriece va fi Rainer Seele, care il va inlocui pe Gerhard Roiss. Rainer Seele este acum presedintele Consiliului de Administratie al companiei germane Wintershall parte a concernului BASF), dar si presedinte al Camerei de comert Germania - Rusia. Din pozitiile de conducere la Wintershall si Camera de comert, Rainer Seele a avut relatii profunde de business cu companii energetice rusesti, mai cu seama cu Gazprom. Numirea lui Seele este cu atat mai socanta cu cat, in ciuda dezmintirilor oficiale, analistii suspecteaza Gazprom de intentii de cumparare ostila de actiuni OMV. Vom reveni cu amanunte.

Ora Pamantului 2015. Cele mai cunoscute monumente din lume au fost scufundate in bezna pentru o ora

Ora Pamantului 2015 a fost sarbatorita pe toata planeta, din Bucuresti pana in Dubai. Timp de o ora, oamenii au stins lumina pentru a se alatura mesajului de conservare a resurselor si optimizarea consumului.

Guvernul vrea salarii mai mari pentru presedinte si premier

Guvernul vrea salarii mai mari pentru presedinte, premier si presedintii celor doua Camere. Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu e normal ca primii oameni in stat sa aiba salarii mai mici decat alti simpli.

Cele mai bune aplicatii pentru spionaj: Cum supraveghezi usor iubita, copilul si nu numai

Exista aplicatii foarte bune pentru spionaj. Astfel, pentru a monitoriza locatia sau diversele activitati ale unei persoane pe dispozitivul mobil, aveti unele destulinteresante la care puteti recurge. Exista numeroase persoanecare se simt nevoite sarecurga la o asemenea aplicatie, insa noi va vom enumera trei dintre cele mai intalnite: cei care vor sa-sisupravegheze copilul mai atent,cei [].

Cele mai bune produse cu pret redus la eMAG

EMAG are un pachet intreg de reduceri de care sa profiti. A adunat produsele in campaniaStock Busters, iar Playtech itiprezinta cele mai bune dispozitive la reducere. Stock Busters la eMAG a inceput pe16 martie si se va incheia maine, 31 martie. in oferta magazinului inca mai puteti gasi numeroase produsela pret redus, iar in acest [].

Cele mai scumpe monede romanesti. De la kosonii daci la polul lui Carol I. Cum ajunge o moneda la valori de sute de mii sau chiar milioane de dolari

Deprecierea leului din ultima perioada in fata francului elvetian sau a dolarului american face ca oamenii sa caute surse alternative de investitii pentru a face fata devalorizarii. Unii investesc in arta, dar altii cauta monede de colectie. Adevarul va prezinta cele mai scumpe monede romanesti si cum va pot proteja acestea economiile.

Cele mai ciudate jafuri armate: cand prostia merge mana-n mana cu hotia

Prostia si hotia merg adesea mana in mana, infractiunile in care s-au folosit pe post de arma cele mai neasteptate obiecte fiind exemple care starnesc rasul.

Cele mai bine vandute produse de machiaj! Ai vreunul din acest top?

De la clasicul ruj rosu MAC si pana la balsamul de buze Maybelline BabyLips ori pudra bronzanta Guerlain Terracotta, iata care sunt cele mai bine vandute produse de machiaj, conform vogue. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )