Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari familii politice si-au mandatat reprezentanti pentru negocierile privind sefia Comisiei Europene: Cine sunt cei sase oameni, care vor dezbate vineri viitorul Europei

B1 B1,
Cele mai mari familii politice si-au mandatat reprezentanti pentru negocierile privind sefia Comisiei Europene: Cine sunt cei sase oameni, care vor dezbate vineri viitorul Europei

La mai mult de o saptamana distanta de alegerile pentru Parlamentul European, cautarea unui presedinte pentru Comisia Europeana ramane o cursa deschisa, fara niciun principal favorit - iar o noua maniere. continuă pe B1

FOTO VIDEO Cehii au cerut demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mare demonstratii de strada de la caderea comunismului

Aproximativ 100. 000 de oameni au iesit marti in strada, la Praga, pentru a cere demisia premierului ceh Andrej Babis, suspectat de frauda cu subventii europene, in cele mai mari demonstratii de strada din ultimele decenii, potrivit jurnalistilor locali, relateaza AFP.

Scumpirea gazelor a sporit cu 25% profitul unuia dintre cei mai mari furnizori din Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori si distribuitori de gaze naturale din Romania a inregistrat in 2018 un profit cu 25% mai mare decat in anul precedent, in special ca urmare a scumpirii gazelor pentru consumatorii casnici si pentru CET-urile care produc agentul termic pentru acestia.

SUA a inceput sa perceapa tarife mai mari pentru produse chineze

Administratia vamala americana a inceput sa perceapa tarife mai mari, de 25%, pentru multe produse chineze care au ajuns sambata dimineata in porturile americane, o decizie care intensifica razboiul comercial intre primele doua economii ale lumii si a.

Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

In cautarea corpului regasit, de Vintila Mihailescu, a fost cea mai cumparata carte la Polirom, iar Nemira a vandut cele mai multe exemplare din Foc si Sange, de George R. Martin. Catelusul schiop, de Elena Farago, a fost preferata la Arthur retro, Casa bantuita, de Shirley Jackson, a fost favorita la Litera, iar Curtea Veche a avut succes cu volumul presedintelui Iohannis - EU. RO - Un dialog deschis despre Europa.

Topul primariilor cu cele mai multe procese. Oradea este pe locul ll, dupa Bucuresti

Oradea se afla pe locul ll in topul primariilor cu cele mai multe procese, dupa Bucuresti, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Politici Publice, care prezinta situatia litigiilor in care sunt implicate administratiile locale dar si perceptia si experienta functionarilor despre rezolvarea probleme juridice pe alte cai, mai putin costisitoare, cum ar fi medierea.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

VIDEO Cum arata cele mai rapide trenuri de marfa si ce tari stau cel mai bine

La noi, din cauza infrastructurii, trenurile de marfa ruleaza cu o viteza comerciala de aproximativ 20 km/h, dar in alte tari diferentele sunt uriase si trenuri de marfa grele pot rula cu peste 120 km/h, in timp ce unele speciale pot atinge 250 km/h. in articol puteti citi despre cele mai rapide trenuri de marfa din lume si despre tarile care iau in serios investitiile in transportul rapid de marfa pe calea ferata.

Cele mai eficiente remedii pentru a scapa de muscaturile de tantari

Chiar daca sunt mici, tantarii pot crea mari neplaceri. Mici vampiri se intalnesc peste tot si mai cu seama in zonele impadurite si acolo unde exista o sursa de apa. Muscaturile lor provoaca roseata si mancarime, iar pentru cei mici sunt chiar neplacute.

Castigatorii Apple Design Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru iOS

Apple a premiat aplicatiile cu cel mai bun design de pe sistemul sau de operare la 2019 Apple Design Awards. in acest an, jumatate dintre castigatori au fost jocuri pentru telefoane mobile, dar si aplicatii dedicate creatiei si domeniului sanatatii au completat restul listei castigatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )