Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai mari farse din istorie. Cum a anuntat un post de radio invazia martienilor, iar o televiziune a prezentat pomii in care cresc spaghete

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari farse din istorie. Cum a anuntat un post de radio invazia martienilor, iar o televiziune a prezentat pomii in care cresc spaghete

Pacalelile au facut parte si sunt in continuare prezente in realitatea de zi cu zi. De-a lungul anilor au fost realizate nenumarate farse care au intrat in istorie. continuă pe Adevărul

Ce drumuri judetene vor fi modernizate in 2019. Cele mai mari investitii sunt finantate de Uniunea Europeana

11 sectoare de sosea vor fi modernizate de Consiliul Judetean din fonduri proprii, insa cele mai importante investitii in infrastructura care vor incepe in 2019 sunt finantate de Uniunea Europeana.

Un barbat a intrat cu o duba in multime pe una dintre cele mai circulate strazi din Tokyo. Noua persoane au fost ranite

Noua persoane au fost ranite la Tokyo, dupa ce un barbat a intrat cu o duba intr-o multime adunata sa celebreze Anul Nou pe una dintre cele mai populate strazi ale orasului, scrie AFP. Atacatorul a fost prins.

Doua dintre cele mai ciudate morminte din lume. Au simboluri enigmatice si inca nu le-au fost aflate secretele

De-a lungul timpului au fost descoperite o serie de morminte ciudate, atat prin forma si mod de constructie, cat mai ales prin misterele care-i inconjurau pe defunctii depusi in locurile de veci. Acestea sunt fie dovezi ale unor morti ritualice ciudate, fie sanctuare-morminte cu functionalitati care nici astazi nu sunt pe deplin intelese si duc cu gandul la magie sau lumi inca necunoscute.

URARI DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

MESAJE DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

Demnitarii au salarii mai mari de la 1 ianuarie: Cati bani vor incasa primii oameni in stat(VIDEO)

Anul nou vine si cu lefuri mai mari pentru primii oameni in stat. Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Viorica Dancila si Liviu Dragnea vor primii salarii cu aproape 10% mai mari incepand de la 1 ianuarie.

Cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018

Instagramul a devenit cea mai utilizata retea de socializare de la noi in tara, dar si de peste hotare. Daca inainte Facebook era regele internetului, o data cu aparitia Instagramului, oamenii si-au mutat atentia spre acesta. Vedetele au profitat de noul curent si au strans in jurul lor comunitati impresionante de fani. Iata care sunt cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2018.

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, din jurul lumii. Prin ce se remarca Romania

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. RomaniaPlugusorul, Capra, umblatul cu Ursul, Sorcova. Oamenii arunca monede in [] .

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de.

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )