Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Care sunt cele mai frecvente greseli, din perspectiva unei agentii de SEO, pe care companiile le fac cand isi relanseaza site-ul. Daca mecanismul de relansare nu ia in calcul toti factorii, afacerea respectiva poate incasa o lovitura destul de puternica in ceea ce priveste indexarea in motoarele de cautare, ceea ce poate duce la pierderi financiare considerabile. continuă pe Hotnews

Telescopul Arecibo din Puerto Rico, unul dintre cele mai mari din lume, demontat dupa 57 de ani de existenta

Telescopul Arecibo este unul dintre cele mai mari din lume si a folosit la numeroase descoperiri din domeniul astronomiei, dar perioada sa de glorie s-a incheiat si va fi demontat din cauza unor deteriorari ale structurii care nu pot fi remediate si care pun in pericol pe oricine ar incerca sa se apropie de zona respectiva.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

Bilete de avion si cu 30% mai scumpe. Topul destinatiilor cu cele mai mari cresteri

Un studiu realizat de una dintre cele mai cunoscute agentii de turism online arata ca, in luna octombrie, costul biletelor de avion catre anumite destinatii au fost si cu 30% mai scumpe fata de anul precedent.

GRAFIC Rata infectarilor cu coronavirus, peste 3 in Bucuresti si 20 de judete. Cele mai mari incidente, raportate in Sibiu, Cluj si Ilfov

Ce schimbari vor descoperi elevii celei mai mari scoli din Buzau atunci cand revin in clase

Cele trei proiecte aflate in lucru la Scoala nr. 11 din municipiul Buzau se apropie de finalizare. Muncitorii au sporit ritmul de lucru dupa trecerea orelor in sistem online.

VIDEO Singur Acasa si cele mai periculoase capcane: care te poate ucide?

Vin sarbatorile, iar asta stim sigur atunci cand incepe seria Singur Acasa si nu mai scapi sa nu o vezi si sa nu auzi de ea peste tot. Este deja al 16-lea an in care difuzat pe TV.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Imagini incendiare cu Inna si Antonia. Cum s-au atins cele doua mari vedete din Romania

Inna si Antonia au fost protagonistele unor scene extrem de sexy. Cele doua dive de la noi s-au atins lasciv si au creat un adevarat scenariu aparte in mintea fanilor de sex masculin. Cum au incins acestea imaginatia tuturor? Inna si Antonia, atingeri incendiare intrea Antonia si Inna exista o prietenie aparte care s-a nascut .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )