Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru al acestui an, in functie de suma totala asigurata, au fost generate de produse de asigurari de bunuri, raspunderi si asigurari tehnice, potrivit companiei. Polita cu cea mai mare suma. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite.

Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Derapaje in sistemul educational, depolitizarea conducerii Consiliului National al Rectorilor si lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii sunt doar cateva din lucrurile discutate de cele mai mari universitati din Romania in perioada 20-23 aprilie.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Fara sa ofere cifre concrete, cei de la Samsung au.

Precomenzile pentru Galaxy S8, cele mai mari din istoria Samsung!

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta.

Precomenzile pentru Galaxy S8, cele mai MARI din istoria Samsung!

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta.

Bugetul de stat a incheiat primul trimestru din an pe excedent, insa cu venituri din TVA mai mici si cu sacrificarea investitiilor

Bugetul de stat a incheiat primul trimestru al acestui al acestui an pe excedent, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Atat veniturile, cat si cheltuielile au crescut in primele trei luni ale anului, insa veniturile care.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta. Reuters: Centristul Macron conduce cu 23,7%, iar Marine Le Pen se afla pe cel de-al doilea loc, cu 21,7%. Dupa exist-polluri, in Paris s-au dat lupte de strada, intre protestatari si politie |LIVE UPDATE

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din Franta. Primul tur de scrutin se desfasoara in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )