Libnet.ro
UNICEF

23:15

Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Adevărul Adevărul,
Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Derapaje in sistemul educational, depolitizarea conducerii Consiliului National al Rectorilor si lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii sunt doar cateva din lucrurile discutate de cele mai mari universitati din Romania in perioada 20-23 aprilie. continuă pe Adevărul

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri din Franta: Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta vor avea loc duminica. Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Tariceanu: in Romania s-a creat un sistem ocult, care lua cele mai importante decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca in Romania a functionat, in ultimii ani, un sistem paralel de putere care a luat cele mai importante.

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru al acestui an, in functie de suma totala asigurata, au fost generate de produse de asigurari de bunuri, raspunderi si asigurari tehnice, potrivit companiei. Polita cu cea mai mare suma.

Cele mai puternice organizatii patronale sustin actuala cota unica de impozitare: Cu impozitul pe gospodarie vor fi cel putin 4% pierderi ale venitului din PIB

Reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), structura patronala care reuneste cele mai reprezentative organizatii ale oamenilor de afaceri romani si straini prezenti in.

Donald Trump provoaca furia Turciei, dupa ce a calificat masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati ale secolului XXI

Donald Trump a provocat furia Turciei dupa ce a calificat luni masacrul armenilor din 1915 drept una dintre cele mai grave atrocitati in masa ale secolului XXI, evitand insa sa foloseasca termenul genocid, scrie AFP.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )