Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai mari scandaluri ale politistilor teleormaneni

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari scandaluri ale politistilor teleormaneni

Mai multi politisti teleormaneni au ajuns in ultimii ani din postura de aparatori ai legii in postura de infractori fie pentru protejarea unor interlopi, fie pentru acte de santaj sau luare de mita. in 2011 un post comunal de politie din Teleorman a fost inchis dupa ce toti politisti de aici au fost saltati pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Cele mai mari scandaluri ale politistilor, la Sibiu - de la infractiuni de coruptie sau conducere sub influenta alcoolului la omor calificat

Scandalurile cu oameni ai legii nu au ocolit Sibiul. in ultimii ani, ele s-au lasat inclusiv cu condamnari ale oamenilor legii, iar mai multe dosare sunt pe rol.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor din Dambovita. Oameni ai legii care s-au crezut deasupra legii

S-au crezut deasupra legii, dar legea i-a doborat si pe multi dintre ei i-a bagat la inchisoare. Vorbim de politisti din Dambovita, care in ultima perioada au fost in atentia presei cu mai multe cazuri de coruptie, decat cu reusite pe plan profesional.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor din Satu Mare, de-a lungul timpului. Oamenii care s-au crezut deasupra legii

De-a lungul timpului, unii politisti din Satu Mare s-u transformat din oameni care apara legea in infractori. Dosarul frontieristilor este unul dintre procesele de la Satu Mare care a tinut opt ani, in care au fost implicati 37 de inculpati, dintre care 30 politisti de frontiera si au fost 500 de martori audiati.

Cele mai mari scandaluri cu politisti din Alba: achitarile bat condamnarile

De-a lungul ultimilor ani au ajuns in fata instantelor de judecata mai multi politisti din Alba pentru acuzatii de coruptie sau purtare abuziva. Unii au pierdut procesele si au fost condamnati la inchisoare, in timp ce altii au fost achitati. Niciunul nu a primit sentinta cu executare.

India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat luni, in India, dupa ce peste 800 de alegatori si-au exprimat optiunea electorala in cele cinci saptamani dedicate scrutinului, relateaza AFP.

Cazare in Romania: Cele mai ieftine vs. cele mai scumpe destinatii ale lunii mai

Dusseldorf, Mai 2014. Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania, ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

Yahoo! cumpara un rival pentru una dintre cele mai populare aplicatii folosite de tineri pentru sexting

De cand a venit la Yahoo!, Marissa Mayer si-a propus sa fortifice compania acolo unde nu avea nimic solid, adica in domeniul aplicatiilor. Cea mai noua achizitie aduce Yahoo! in lupta cu cele mai populare produse ale momentului.

Cele mai puternice cresteri ale PIB din UE in primul trimestru

Romania a raportat in primul trimestru din 2014 cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, in termeni anuali, dar cifrele PIB aferente evolutiei trimestriale sunt destul de slabe , pozitionandu-ne sub media UE . Ce sectoare au propulsat.

Pierderi de 14 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de aproape 79 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de peste 14 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, care au fost de 5,6 milioane, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Culisele celei mai mari tradari din lumea interlopa ieseana: Un camatar a purtat microfoane timp de o luna in celula din puscarie pentru a-si turna amicii

Pentru a beneficia de clementa din partea procurorilor, un interlop arestat de DNA a fost de acord sa isi toarne la DNA prietenii. Faptele povestite de el, de trafic de influenta, vizau si judecatori de la Curtea de Apel Iasi. Adevarul a obtinut denuntul semnat de Tiberiu Cristodorescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )