Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pierderi de 14 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 14 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de aproape 79 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de peste 14 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, care au fost de 5,6 milioane, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile Cemacon au crescut cu 7% in T1, un ritm de peste 11 ori mai scazut fata de anul precedent

Afacerile Cemacon SA CEON), unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania, au crescut cu numai 7% in prima parte a anului, valoare de 11 ori mai mica fata de evolutia consemnata anul trecut cand compania raporta cresteri de.

Interada, cifra de afaceri de 5 ori mai mare decat cea din 2004

Grupul autohton Interada, specializat in productie, instalare si service pentru instalatii de interfon, a inregistrat, anul trecut, pe piata din Romania, o cifra de afaceri de 5 milioane lei, de aproape 5 ori mai mare fata de cea din 2004, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

COS Targoviste raporteaza pierderi de 3 ori mai mici

Combinatul de oteluri speciale COS Targoviste COS), fostul Mechel Targoviste, a raportat vanzari de 83,32 milioane lei pentru primele trei luni din acest an, fata de 18,28 milioane lei in perioada corespunzatoare a lui 2013, iar compania si-a redus pierderile de 3,6 ori, la 4,1 milioane lei.

Fondul Proprietatea face profit in aprilie, dar ramane pe pierdere la patru luni

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat in luna aprilie un profit de 27,47 milioane lei si a acoperit astfel o parte din pierderile din luna martie, incheind primele patru luni cu un rezultat negativ de 51,5 milioane lei 11,6 milioane euro), scrie.

Rompetrol Rafinare a incheiat primul trimestru cu afaceri de 1,3 miliarde dolari, mai mari cu 48%, insa pierderile au crescut

Rompetrol Rafinare, parte a grupului KMG International, a incheiat primul trimestru cu o cifra de afaceri bruta de 1,3 miliarde dolari, in urcare cu 48% de la 884,3 milioane dolari in perioada similara din 2013, pe fondul cresterii vanzarilor, dar pierderile au avansat, la 26,8 milioane dolari.

EURO 2016: Stadioanele vor fi anuntate in luna septembrie. Sanse mari pentru Bucuresti

UEFA va anunta lista stadioanelor care vor gazdui meciuri la EURO 2020 la data de 19 septembrie, la Geneva. Bucurestiul are o sansa in plus, in conditiile in care forul european vrea o repartizare cat mai larga, a meciurilor, pe cuprinsul Europei, iar stadionul Arena Nationala este unul dintre cele mai importante din regiune.

Culisele celei mai mari tradari din lumea interlopa ieseana: Un camatar a purtat microfoane timp de o luna in celula din puscarie pentru a-si turna amicii

Pentru a beneficia de clementa din partea procurorilor, un interlop arestat de DNA a fost de acord sa isi toarne la DNA prietenii. Faptele povestite de el, de trafic de influenta, vizau si judecatori de la Curtea de Apel Iasi. Adevarul a obtinut denuntul semnat de Tiberiu Cristodorescu.

Profitul Petrom, sub asteptari, din cauza taxelor mai mari si a scaderii vanzarilor

Profitul Petrom a fost sub asteptarile brokerilor de pe piata noastra de capital, care ne-au declarat ca rezultatele companiei din primul trimestru au fost afectate mai puternic decat estimarile lor de noile taxe si conditiile din piata de energie si carburanti, care au condus la scaderea vanzarilor.

SIF Moldova, profit de aproape 6 ori mai mare

Profitul net al SIF2 Moldova a fost de 135,8 milioane lei, dupa primele trei luni ale anului curent, de aproape 6 ori mai mare decat profitul inregistrat in perioada similara a anului trecut, de 20 milioane lei, potrivit raportului trimestrial al companiei.

VIG: Piata de asigurari din Romania a crescut de 6 ori mai rapid decat cea din Austria

Piata de asigurari din tara noastra a crescut, in ultimul an, cu 13%, de sase ori mai rapid decat cea din Austria, care a sporit cu 2,2%, potrivit unui comunicat al Vienna Insurance Group VIG) trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )