Libnet.ro
UNICEF

13:30

India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Adevărul Adevărul,
India: Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat dupa cinci saptamani de scrutin

Cele mai mari alegeri parlamentare din lume s-au incheiat luni, in India, dupa ce peste 800 de alegatori si-au exprimat optiunea electorala in cele cinci saptamani dedicate scrutinului, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

Top RUSINOS: Cartierul Ferentari, intre cele mai urate destinatii de vacanta din lume

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in topul celor mai urate destinatii de vacanta din lume, pe care turistii trebuie sa le evite, potrivit dailymail. co. uk . Clasamentul a luat in calcul mai multi factori monitorizati in ultimul.

FOTO VIDEO Intel ISEF 2014: prima zi a competitiei care aduna cele mai stralucite minti tinere din lume. Romania, reprezentata de cinci elevi

Competitia Intel ISEF 2014 International Science and Engineering Fair) a inceput luni, in Los Angeles, California. Adevarul a asistat la evenimentul de deschidere.

Avans in sectorul minier din Europa

Bursele europene au urmat un curs pozitiv ieri, cele mai mari castiguri fiind inregistrate in sectorul minier, dupa ce banca de investitii JPMorgan Chase and Co. a recomandat achizitia de titluri din acest sector, pe fondul redresarii cererii din China.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume: cat de multa bautura consumam?

Consumul de alcool s-a extins la nivel global, iar Rusia, si tarile vecine, printre care si Romania se afla in top cu cei mai multi apropiati ai paharului.

Orasele cu cei mai multi miliardari. Cine sunt cei mai bogati oameni din lume

Cei mai multi miliardari din lume traiesc in Londra, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu comandat anual de publicatia The Sunday Times, citat de Mediafax.

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu.

STUDIU: Londra, orasul in care traiesc cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )