Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai mari scumpiri de la inceputul anului: citrice, cartofi, fructe si tigari. Inflatia coboara la 3,4%

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari scumpiri de la inceputul anului: citrice, cartofi, fructe si tigari. Inflatia coboara la 3,4%

In medie, preturile la care ne faceam luna trecuta cumparaturile au fost cu 3,4% mai mari decat fusesera cu un an in urma, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica. Fata de inceputul anului, cel mai mult s-au scumpit citricele, cartofii, fructele si tigarile, topul celor mai mari cresteri de preturi mai incluzand carnea de porc, serviciile de telefonie din cauza deprecierii cursului de schimb) dar si combustibilii. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu si viitorul in galben: Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma

Se apropie finalul preliminariilor pentru Euro 2020, iar gandul ca vom avea un nou selectioner prinde tot mai mult contur. Zvonurile sunt alimentate si de Nicolae Pirnau, impresarul lui Dan Petrescu. Nationala Romaniei are cele mai mari sanse de a-l capata la carma, a precizat acesta.

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

ATENTIE, ROMANI! LISTA telefoanelor mobile cu CELE MAI MARI EMISII DE RADIATII in 2019! VERIFICA AICI daca esti iN PERICOL!

Aparatele de tip smartphone ne fac viata mai usoara, dar unele ne si expun unor riscuri de care nu suntem constienti, mai ales din punctul de vedere al radiatiilor.

Ce imens scandal amoros s-a ascuns in spatele uneia dintre cele mai mari fraude electorale din istoria Romaniei

Intrigile politice s-au impletit in mod cat se poate de ciudat cu rivalitatea personala dintre doua personaje de prim-plan. Sotul incornorat a incercat sa falsifice alegerile pentru a-i pune bete in roate amantului sotiei lui.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Care sunt cele mai sigure companii aeriene de linie si low cost. Printre ele si Wizz Air

Qantas Airways este cea mai sigura companie aeriana de linie din 2019, in timp ce Wizz Air se numara printre cele mai sigure companii low-cost, se arata in datele Airlineratings. com. in selectarea.

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis (37,49%), Dancila (22,69%), Dan Barna (14,73%)

BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis 37,49%), Dancila 22,69%), Dan Barna 14,73%). Biroul.

BEC a anuntat cele mai noi date de la alegeri: Iohannis (37,49%), Dancila (22,69%), Dan Barna (14,73%) - VIDEO

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, luni seara, cele mai noi informatii legate de primul tur al alegerilor prezidentiale. Astfel: Klaus Iohannis - 3. 848 37,49%) Viorica Dancila - 2.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )