Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert 24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum. continuă pe Hotnews

Agenda festivalului care aduce la Bucuresti cele mai mari companii si experti in online, digital si tehnologie s-a publicat azi. S-au lansat si noi tipuri de bilete.

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, care are loc la Bucuresti in mai putin de 3 saptamani, a anuntat astazi agenda editiei 2017.

Cu ce isi carpeste B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, in care promite sa ridice valul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani

Luis Lazarus 50 de ani), cunoscut pentru aparitiile in emisiuni tabloide, revine pe micile ecrane in ipostaza de moderator al unei noi emisiuni care abordeaza subiecte de tip OTV, ce va fi difuzata incepand de sambata, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV, a anuntat chiar el pe contul lui de Facebook.

INTERVIU. Romania, cea mai populara destinatie pentru turismul stomatologic. Care sunt cele mai des intalnite cerinte ale pacientilor

O specializare aflata la granita stiintei cu arta, estetica dentara este din ce in ce mai cautata in Romania, tara care s-a impus in ultimul deceniu drept cea mai populara destinatie europeana pentru turismul stomatologic, pe fondul unei cresteri spectaculoase si continue a numarului clinicilor private si a pietei de echipament medical.

Una dintre cele mai bune balerine ale lumii, Alina Cojocaru, implineste 36 de ani

Balerina Alina Cojocaru, considerata drept una dintre cele mai bune balerine din toate timpurile, implineste astazi 36 de ani.

Kaufland bifeaza afaceri mai mari in 2016. Peste 14.000 de angajati lucrau pentru retailerul german

Kaufland, liderul comertului modern din Romania, isi mentine pozitia in topul celor mai mari jucatori din industria de profil bifand in 2016 o crestere a afacerilor la 2,13 mld. euro, anunta compania.

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii.

ANAF a dat amenzi de 49,3 milioane lei, cu 18,2% mai mari

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a aplicat amenzi de 49,3 milioane lei, in primul trimestru al anului, cu 18,2% mai mari fata de perioada similara a anului trecut. Autoritatea a anuntat ca a efectuat peste 42. 000 de controale in primul trimestru al anului, cu 13,3% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Chinezii au doborat unul dintre cele mai ravnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapida masina de serie

Chinezii au reusit sa doboare unul dintre cele mai ravnite recorduri, chiar pe circuitul de viteza pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase marci din industria auto. Chinezii de la NextEV au.

De ce a fost interzisa una dintre cele mai populare jucarii in mai multe scoli din Vest

Una dintre cele mai populare jucarii in randul elevilor din intreaga lume a fost interzisa in mai multe scoli din Statele Unite, Marea Britanie si Franta. Jucaria este un spinner, adica un titirez modern, pe care toti copii il invart pe degete fie ca sunt acasa, in parc sau la scoala.

Grecia, Spania, Croatia si Antalya, cele mai cautate destinatii de vara, pana in luna mai

Turistii romani au ales cu precadere Grecia, Spania, Croatia si Antalya, pentru petrecerea vacantei de vara, acestea fiind pana in luna mai cele mai cautate destinatii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat in sejururi de tip charter, circuite si turism individual.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3491 seconds )