Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori au instalatie de climatizare, camere de supraveghere si baie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori au instalatie de climatizare, camere de supraveghere si baie

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori sunt dotate cu instalatie de climatizare, camere de supraveghere iar in cateva compartimente exista si cate o cabina cu baie, dupa cum se arata in pozele publicate de un angajat al companiei de. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov.

Noul contract de servicii publice mai impune negocieri, iar sugestia mea ar fi sa ne intoarcem deocamdata la forma agreata in 2016, spune noul sef de la CFR Calatori

Noul contract de servicii publice mai impune niste negocieri, iar sugestia mea ar fi sa ne intoarcem deocamdata la forma agreata in 2016, pentru ca acolo toate lucrurile sunt clare, si imediat sa ne asezam la masa, sa discutam cu toate partile implicate - operatori feroviari, Autoritatea de Reforma Feroviara si Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor - si sa lansam o varianta, care sa creeze cat mai putine animozitati, a declarat, pentru Aagerpres, directorul general al companiei CFR Calatori, Dan Costescu. Proiectul lansat in dezbatere publica a iscat o serie de controverse, in conditiile in care unii lideri de sindicat considera ca acesta inseamna falimentarea companiilor romanesti.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

UTI anunta ca a integrat aparatura intr-o baza militara din Italia unde opereaza cele mai sofisticate drone NATO

UTI Grup a furnizat module pentru doua componente software ale sistemului Alliance Ground Surveillance AGS) al NATO la baza aeriana de la Sigonella, din Italia. Acolo NATO a desfasurat cele mai noi si sofisticate drone ale aliantei - drone RQ-4 Global Hawk pentru supraveghere si recunoastere de la inalta altitudine. in Italia, UTI Grup a actionat ca subcontractant al companiei italiene Leonardo, iar valoarea contractului intre cele doua companii este de aproximativ 9 milioane Euro.

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Biblia Diavolului este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Ce scrie in el

Codex Gigas, cunoscut si ca Biblia Diavolului, este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Originea sa este invaluita in legende, mistere intunecate! .

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

Premiile Cesar 2020: Filmul Jaccuse al controversatului regizor Polanski, cele mai multe nominalizari VIDEO

Lungmetrajul Jaccuse al lui Roman Polanski a primit cele mai multe nominalizari pentru premiile Cesar, acordate de Academia franceza de film pe 28 februarie.

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Sistemul de punctaj utilizat in sondajul Cele Mai Admirate Companii al revistei Fortune le favorizeaza pe acelea despre care concurentii lor recunosc ca fac bine multe alte lucruri. Nicio companie nu ilustreaza mai bine aceasta decat Apple, care este in varful listei All-Stars.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )