Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aerul face victime in Europa: Romania, tara cu cele mai multe decese provocate de poluare

B1 B1,
Aerul face victime in Europa: Romania, tara cu cele mai multe decese provocate de poluare

In Uniunea Europeana, peste 400. 000 de persoane mor anual ca urmare a poluarii aerului, in Europa poluarea aerului fiind, ca si pana acum, cea mai mare amenintare la adresa sanatatii din partea. continuă pe B1

Romania, tara cu cele mai multe victime provocate de poluare

In UE, fiecare al optulea deces ar avea legatura cu poluarea mediului inconjurator, sustine un studiu. Cea mai grava ar fi situatia din Romania. O mica consolare: inainte era si mai rau.

Subiectele zilei: Romania electorala: asfaltul turnat pe ploaie si alte minuni; Romania, tara cu cele mai multe victime provocate de poluare; Brasov, proiecte urbanistice controversate. Ce spun specialisti

Profesorii cu boli cronice se tem sa revina la catedra. Creste si mai mult deficitul de dascali, dupa ce unii s-au cerut la pensie. Daniela Andrica are astm bronsic si se teme. Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa. Un barbat de 50 de ani din judetul Cluj este acuzat ca a intretinut.

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

Cele mai bune spaghete carbonara. Asta este reteta originala, secretul pastelor cu sos alb

Sigur cei mai multi dintre romani au gustat deja renumita reteta de paste carbonara. Unii au si abordat acest preparat acasa, in bucataria proprie, dar au uitat cateva detalii. Cum se face corect aceasta reteta si de care doi pasi extrem de importanti trebuie sa tii cont? Reteta originala pentru spaghete carbonara Romanii s-au indragostit .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Capitala are iar cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata bilantul imbolnavirilor depistate la nivel de judete

Cu 187 de cazuri noi de COVID-19, Bucurestiul are din nou cele mai multe cazuri nou-confirmate din tara, fiind urmat la acest capitol de judetele Buzau 72), Bacau 65), Iasi 55) si Prahova.

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Concluzia lui Cristoiu, dupa ce a analizat cele mai noi sondaje. Cine va detine puterea absoluta in Romania

Ion Cristoiu a analizat cele mai noi sondaje privind intentia de vot la alegerile locale si afirma ca tendinta este ca alegatorii sa dea castig partidelor de dreapta si la scrutinul din 27 septembrie, si la cel parlamentar. Si asta din cauza ca opozitia de stanga este firava, fapt care pune democratia la grea incercare.

Cele mai vechi obiceiuri de la nunti. De unde au aparut

Nuntile din zilele noastre s-au departat mult de la traditii, atat de mult incat romanii nici nu mai stiu cum aratau aceste evenimente inainte. Care sunt cele mai vechi obiceiuri la nunti si care a fost insemnatatea lor la inceputuri? Obiceiuri vechi la nunti Nuntile au ajuns din ce in ce mai mult la extreme.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )