Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe noi infectari zilnice, in Bucuresti. Doua judete n-au raportat niciun caz in plus fata de ziua precedenta

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 au fost raportate duminica in Bucuresti, respectiv 154. La polul opus, doua judete, Harghita si Teleorman, nu au inregistrat nicio imbolnavire de la o zi la alta. continuă pe Hotnews

Cate paturi libere mai sunt in spitalele COVID din Bucuresti, orasul cu cele mai multe noi cazuri zilnice

Bucurestiul ramane in topul noilor imbolnaviri zilnice raportate. in Capitala, in spitalele Covid doar o treime din paturi sunt neocupate, iar in cazul Terapiei Intensive jumatate.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova.

Judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi, 15 august, pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Prahova si Arges.

Judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Prahova si Arges.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

Huawei a livrat cele mai multe smartphon-uri din lume in al doilea trimestru al anului

Huawei a livrat in al doilea trimestru al anului 2020, mai multe smartphone-uri in intreaga lume decat oricare alta companie. Compania a livrat, in aceasta perioada, 55,8 milioane de dispozitive, cu 5% mai putine fata de rezultatele anuale inregistrate pana in prezent, conform unui studiu Canalys, anunta compania de telefonie mobila printr-un comunicat de presa remis astazi.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus

Duminica, 16 august, bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 70. 461, dupa ce inca 1. 087 de persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Galati si Arges.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu COVID-19

Bilantul infectarilor cu COVID-19 in Romania a ajuns, sambata, la 69. 374, dupa ce inca 1. 328 de persoane au fost depisate pozitiv in ultimele 24 de ore. Bucuresti, Suceava, Galati si Dambovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )