Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai nefericite zodii: Impulsive, dificile si deprimate. Cine sunt nativii care isi distrug singuri viata

Antena3 Antena3,
Cele mai nefericite zodii: Impulsive, dificile si deprimate. Cine sunt nativii care isi distrug singuri viata

Miscarea planetelor, semnul zodiacal si confluentele astrale ne pot influenta vietile, iar unii dintre nativi pot fi mai fericiti sau mai nefericiti ca altii. Iata care sunt cele mai nefericite. continuă pe Antena3

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2017: cele mai vizionate clipuri video

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2017: de la viralele creatorilor de continut pe YouTube si pana la cele mai urmarite videoclipuri muzicale.

De ce este Ierusalimul unul dintre cele mai spinoase puncte ale conflictului israeliano-palestinian

Statutul Ierusalimului constitue de mai bine de o jumatate de secol una dintre cele mai spinoase probleme ale conflictului israeliano-palestinian. Donald Trump a promis in mai multe randuri in timpul campaniei electorale transferarea Ambasadei Statelor Unite in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Meghan Markle, marturisiri din adolescenta despre legatura cu tatal ei:nu suntem in cele mai bune relatii

Meghan Markle 36 de ani), logodnica Printului Harry al Marii Britanii, apare intr-un clip video in care ii povesteste celei mai bune prietene ale sale, pe cand avea doar 18 ani, ca ea si tatal ei nu se afla in cele mai bune relatii.

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Klaus Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei. Este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani

Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale Romaniei, iar aceasta este o zi foarte trista pentru Romania si pentru romani, spune presedintele Klaus Iohannis.

MESAJE DE SF. NICOLAE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi, de Sfantul Nicolae

Mesaje pentru Sf. Nicolae. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Nicoleta si Nicu! Marti, toti cei care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicusor, Niculita, Niculina, Nicu, Nicole si alte derivate ale.

A murit un celebru designer, care a creat cele mai spectaculoase logo-uri din istorie (FOTO)

Ivan Chermayeff, un graphic designer care a creat cateva dintre cele mai recunoscute logouri, inclusiv pentru Showtime, HarperCollins, Pan Am, a murit sambata, la varsta de 85 de ani, in.

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, vandut pentru 6,5 milioane de dolari

Unul dintre cele mai mari diamante brute din lume, de 709 carate, cunoscut drept diamantul pacii, a fost vandut de Sierra Leone pentru 6,5 milioane de dolari, ieri, la o licitatie din New York, cu scopul de a finanta proiecte de dezvoltare pentru populatia saraca din aceasta tara, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )